Jag har fixat läpparna | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Jag har fixat läpparna

I måndags gjorde jag det som jag velat så länge men inte vågat. Jag gjorde fillers i läpparna och det gjorde jag hos Tina på 2perfect.se i Gamla Stan. 

Jag gick till henne då jag fick tips från en vän som hade gjort sina läppar där och dom var så snygga så jag ringde genast upp Tina och fick komma på en konsultation som ledde till en behandling för hon var så himla proffsig. Jag behövde liksom inte ens fundera 🙂 Och dessutom var hon själv så himla snygg och DÅ vet man att man är i goda händer. Hennes läppar var perfekta, hennes fransar var perfekta, hennes hy var perfekt. Hon vet exakt hur jag vill att de ska se ut tänkte jag. Jag är så himla rädd att jag ska få ankläppar och att det ska se så onaturligt ut utan jag vill liksom ha lite fylligare läppar utan att det ska se bedrövligt ut som det gör på så många tjejer som bara spårar med fillers. Sen har jag en sned läpp som är ojämn och den ville jag verkligen jämna ut.

Hur går det till?

Jag kom dit och vi tittade på mina läppar och pratade om vad jag var ute efter osv. Tina har olika typer av fillers och jag valde den mjukaste och mest naturliga av dom alla vilket är FILORGA. Den finns i 2 typer, en mjukare och en lite hårdare (fast ändå mjuk) men den ger lite extra volym för dom som kanske vill ha det så. Jag tog den mest naturliga och då valde vi 1 ml för det tyckte hon skulle bli bäst på mig och jag litade fullständigt på henne.

P6274176

Först rengjorde hon läpparna och sedan fick jag ha en bedövningsalva en stund på läpparna som gjorde att jag knappt kände sticket från nålen. Hon fyllde stegvis på varje sida försiktigt och masserade ut den och så höll hon på tills vi var nöjda och sprutan var slut. Det kändes nästan ingenting helt sjukt. Jag var så förvånad, jag kunde t.o.m sitta och filma samtidigt. Är ni känsliga för sprutor så bör ni inte titta.

Vad innehåller FILORGA fillers?

FILORGA ART FILLER TRI-HYAL TEKNOLOGI: 3 hyaluronsyror: Lång och mycket långkedjad hyaluronsyra, som ger gelen skulpterande och volymgivande egenskaper, samt fri HA hyaluronsyra som ger gelen utjämnande egenskaper och gör den lättare att injicera. Hyaluronsyra är något som vi producerar i kroppen och som inte är onaturligt att spruta in och därför kan kroppen ta hand om det bra och det är absolut inget farligt med att använda dessa fillers.

Vad kostar det och hur ofta behöver man fylla på?

1 ml som jag hade i mina läppar kostar 3200kr hos Tina och det är ett sjukt bra pris. Det brukar kosta så med 0,5ml på andra ställen och hon var så duktig!

0,5ml kostar 1850kr och det är en kampanj hon har just nu så är ni sugna på att testa eller veta mer tycker jag ni ska testa detta ställe definitivt! Mer info HÄR

Det är lite olika när men behöver fylla på men första gången tyckte hon att man skulle göra det om ca 3 månader. Vissa kan ha det upp till 18 månader och andra inte men från det jag har sett och hört så håller det längre ju mer man har gjort för det åker inte ur kroppen lika snabbt då. Jag ska avvakta och se men fyller nog på om 3 månader. Sen gjorde jag en till grej hos henne idag som jag visar och berättar mer om ett par dagar 😉 Jag har varit busig!

Jag vet att det kommer komma tankar hos er precis som det gjorde hos min vänner “gör inte det, du är fin som du är” osv men detta är verkligen något jag velat göra rätt länge men aldrig kommit till skott. Och dessutom blev dom så himla fina och naturliga.

Här är en bild på mina läppar innan, ser ni hur sne dom är?


Idag:

Jag kommer lägga upp en bild om någon vecka igen när svullnaden lagt sig lite men dom är inte så svullna ändå. Vad tycker ni?

//

The other day I did something that I have been wanting to do for a very long time now but haven’t had the currage to do. I did fillers om my lips and I am so satisfied and happy. The reason why I haven’t had the currage to do it before is that I am so afraid that they will be to fake and look like duck lips that you see a lot of girls have. It was one of my friends that had her lips done her and they were so natural and beautiful so I had to give this girl a call and got a time for consultation. So this Monday I was there and I felt so secure and in good hands so we put 1 ml in my lips and here is the result. I have never done anything like this before or had stuff made on my face expect my lashes and as long as it looks natural I think it is ok. There will probably be a lot of you that think that I don’t need it or shouldn’t have done it but this is something that I have wanted to do for a long time.

 

Do you have any experiences from fillers?

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Så fint!! Har gått i samma tankar hur länge som helst men livrädd för nålar oxh ännu mer rädd för ducklips – vill att det ska se helt naturligt ut, som att jag bara köpt ett nytt ‘förstorande’ lipgloss. Spännande att se hur det blir när svullnaden lagt sig…kanske att jag också ska våga mig dit och bara ta en konsultation först.

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Anna, jag är verkligen så nöjd och dom är så himla fina och naturliga och jag kommer definitivt fortsätta fylla på dom så jag tycker absolut att du kan boka en tid för konsultation. Kram

 2. ullis

  Dundersnyggt! Jag gjorde mina i april också, med samma tanke, inte för onaturligt. Preparatet jag använde heter Stylage. Helt fantastiskt resultat. 🙂

 3. Sandra

  Det blev så himla bra ju! Verkligen jätte fint och naturligt 🙂
  Jag har testat princess fillers hos stockholms beauty center hos Melissa och jag kan verkligen rekommendera henne 🙂

  Jag undrar även vilken foundation/puder du använder? 🙂 Kram!

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Sandra! Åh tack vad glad jag blir 🙂 jag är verkligen supernöjd.

   Jag blandar faktiskt med 2 st flytande foundation, om du vill kan jag skriva ett inlägg om det? Kram

Annons
stats