En tuff dag  | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

En tuff dag 

Idag har jag inte avverkat många knop alls. Vaknade upp med smärtan från helvetet i foten och jag har haft en sådan annorlunda smärta i hälen varje gång jag sätter ner foten. Så jag har legat hemma med smärtstillande och sovit hela dagen typ.

Men! Igår hände något kul. Jag har inte testat pullups sedan jag krockade. Alltså då menar jag kippade eller butterfly pullups och igår var jag bara tvungen att testa om jag fortfarande kom ihåg hur man gjorde. Och då helt plötsligt så gjorde jag ett PR på 12 st som jag aldrig klarat förut. Så lyckligt!

Jag kan fortfarande lite Crossfit 🙂 såhär såg det ut

// So sorry for the bad updates today on my blog but I haven’t felt so good today and had to stay home from work. Been more or less sleeping all day long with painkillers. My foot is acing so much and I could barely support on it today. Hope for a better day tomorrow.

Yesterday something fun happened. I haven’t tried kipped or butterfly pull-ups since my accident cuz I broke my back also and yesterday I just had to try. First of all, my butterfly kip was so much better than before and second of all – I did a PR! 

12 unbroken pull-ups! Yaaaaay!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats