Dagens roliga | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Dagens roliga

Vaknar och får njuta av min efterlängtade frukost – Gröt som jag kokar med 1 ägg och vatten, tillsätter proteinpulver när gröten är klar och toppar med bär och lite chiafrön och kokosflingor.

// Woke up and finally got to eat my own breakfast that I have missed when I have been in the States. Oats that I boil with water and 1 egg and when it’s done I add protein powder, berries and seeds + coconut flakes. 

Efter jobbet åkte jag till Nordic där Loppis filmteam väntade på mig för att spela in lite när jag tränar för en biografi som vi ska ha på Myshowrooms startsida, det blev verkligen sjukt coolt och jag längtar tills jag kan dela med mig av slutresultatet till er.

// After work I went to Crossfit Nordic where the film team from Loppi (the site where I blog) was waiting for me. We recorded some cool videos from my workout for their website. Can’t wait to share the final result to you. 


Efter detta körde jag ett eget träningspass med skivstång där jag bara matade tills mjölksyran tog över. Precis det jag ville uppnå med det passet.

Nu är man hemma och njuter av detta, det blev en quick fix middag. Köpte färdig grillad kyckling och gjorde en sallad till men romansallad, tomat, gurka, vattenmelon och macadamia nötter.

// After the film session I did a workout session on my own based on working intense in 3 min and then rest for 2 min with different barbell exercises. My goal was to die and I did 🙂 haha

Now it’s time for q quick fix healthy dinner – bought grilled chicken and made a salad with greens, tomatoes, cucumber and watermelon and some macadamia nuts. 

Nu är det soffläge och smärtstillande för mig, vill typ skrika av smärta i foten. Det tar aldrig slut detta 🙁 Hoppas ni haft en fin dag, massa kärlek till er.

// Time for the sofa and movies and some pain killers for my foot. It is really killing me and it never stops. Same stor every evening. But I hope you all had a great day. 

LOVE!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats