Hemma och taggad | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Hemma och taggad

Efter en vecka som denna i LA så samlar man på sig så himla mycket inspiration och då vi inte hunnit träna så himla mycket när vi har varit där så kommer man hem och är taggad till tusen att träna hårt och komma igång igen. Jag är extra taggad till att bli bra i min fot och fortsätta kämpa för det och det ska jag. Jag landade kl 10.30 på tisdag och kom hem och har sovit tills nu, alltså kl 04.00 och nu kan jag inte sova mer. Har nästan sovit ett dygn typ haha.

Idag ska jag tillbaka till jobbet och efter jobbet så ska jag till Nordic för en liten filminspelning med Loppis produktionsbolag. Mer om det kommer sen men det ska vara en lite biografi om mig.

den 13 augusti åker jag och gänget till Marbella för 2 veckors träningsresa, DET kommer bli sjukt!

Här kommer lite bilder som ni inte fått se ännu, nu kör vi all in resten av sommaren.Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats