Sista dagen i LA och Crossfit Games | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Sista dagen i LA och Crossfit Games


Söndagen på Crossfit Games är sista dagen, det är då det avgörs. Vem blir “The Fittest On Earth”. Det är 1 lag som vinner och en kvinnlig och manlig individuell tävlande atlet. Vi alla har ju tippat vilka vi tror kommer vinna och jag har verkligen hoppats på Mathew Fraser i år och han gjorde det, han vann! På den kvinnliga sidan så blev det Isländskan för andra året i rad, Katrin Tanja Davidsdottir.

Stämningen är helt sjuk inne på tennis arenan, det finns alltså 2 olika arenor där dom kör olika event och tennis stadium är mindre och mer kompakt. Där kör man alltid finalen.

Såhär såg det ut.

//Sunday at the Crossfit Games is the last day of competition and it’s this this day we will know who will be The Fittest On Earth. The atmosphere at the tennis stadium is sick and I am so happy that I have had the opportunity to experience that live. This year I really wanted Mat Fraser to win and so he did and on the woman side it was Katrin Davidsdottir.

I recorded some when they where at the arena so here is a video for you guys. I am so jetlag that I don’t know what to do, it is going to be hard to go back to work today. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats