Tajt, Smart och jävligt lycklig - Utlottning av VIP biljetter | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Tajt, Smart och jävligt lycklig – Utlottning av VIP biljetter

God morgon!

Jag har fått äran att få gå på ett coolt event den 4 oktober på Rival. Det är en föreläsning med två coola brudar som handlar om käk och vårt beteende, inställning och dieter.

Jill Holmström är dietist, PT och håller kostutbildningar på SAFE Education. Jill är en bad ass och krossar myter med nöje och ni kan kolla in “Maxa din förbränning” så kan ni läsa mer om henne.
Sen har vi Therese Eijvergård, en beteendevetare och retoriker med stora yviga gester och mycket kärlek som kommer att hålla i en del av föreläsningen.
Jag har fått 3 biljetter och skulle vilja lotta ut 1 av dom till er läsare så att Du kan följa med mig och en vän på detta event. Det är i Stockholm och hålls den 4 oktober kl 18.30 på Rival i Mariatorget. 
Vill du hänga med oss? Allt u behöver göra är att skriva en motivering i kommentarsfältet nedan så väljer jag en vinnare den 5 augusti.
För er som skulle vara intresserade av att köpa biljetter till detta event eller läsa mer gå in på www.biletto.se och sök på “tajt”
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda Nyman

  Jag har precis tagit tag i träningen igen efter ett kort uppehåll. Dock känner jag att jag vill ha mer resultat och förstår att jag måste ta in kosten i detta med! Skulle vara kul att få lära sig lite mer!

 2. Digging

  Jag skulle jättegärna vilja gå på detta event. Har blivit mycket intresserad av kost och hälsa och träning, och är intresserad av vad de säger om olika dieter.

 3. Christina

  Jag går jättegärna med till Rival är superintresserad av träning, bra kost och ett hälsosamt liv. Man lär så länge man lever och jag vill lära mig mer av det som jag brinner för

 4. Lisa Nuszkowski

  Har läst om denna föreläsning tidigare och har vart väldigt intresserad av att köpa biljetter, men så kom denna tävlingen! Jag har hittills känt mig väldigt vilsen i diet och kostdjungeln… då jag tränar crossfit 4-6gånger i veckan krävs såklart bra och mycket mat för att kroppen ska orka.. Jag vill ha motivation och tips så detta är ett utmärkt tillfälle för mig att komma till rätta!

 5. Annica

  Detta skulle vara kul och gå på. Få veta mer om hur man förbränner i dagens samhälle. Jag är ensamstående mamma och försöker röra på mig så mycket det går. Därför skulle detta vara något för mig. 😀

 6. Helena

  Tajt är mitt ledord för hösten. Efter 2 graviditeter är det det sista jag skulle förknippa mig med och det ska jag göra ändring på nu i höst och vinter. Detta vore en riktigt rolig “belöning” på min väg tillbaka till en stark kropp, inte minst för att få träffa dig som inspirerat mig att komma igång med vettig kost och träning igen.
  Kram!

 7. Annika

  Det låter hur kul som helst! Jag har alltid varit intresserad av kost och hälsa och skulle gärna hänga med er dit. Håller tummarna

  1. Nicole Wester

   Jag skulle jättegärna vilja följa med för att hitta tillbaka till glädjen i allt vad det gäller träning och kost. Jag hamnade i en svacka när jag avslutade mitt kostschema inför sommaren vilket även drabbade min glädje till crossfit. Jag älskar att peppa folk till att testa för jag älskar crossfit men min passion försvann. Jag har min första tävling, kronan scaled down, bokad i november och skulle behöva känna mig tajt, smart och jävligt lycklig tills dess!

  2. Caroline

   Hej Kaatti.
   Jag är en 38 år ung 🙂 två barns mamma som skulle tycka det va hur kul som helst att få följa med er på detta event. Då jag har en knäskada som gör att jag inte kan utöva den sport jag älskar mest (fotboll) så letar jag efter en ny hobby. Jag har länge sneglat på crossfit och sagt att när fotbollskarriären är över då ska jag börja med cross fit. Så kanske ( hoppas hoppas) kan detta event och ni få min ända ur vagnen och komma igång. Jag styrketränar regelbundet men som fotbollsspelare känns det inte som riktig träning, Jag måste svettas ordentligt och vara helt slut för att kunna känna att jag fått mig ett ordentligt träningspass, därför tror jag att cross fit är helt rätt för mig.

Annons
stats