Bloggfri helg | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Bloggfri helg

Denna helg tänkte jag ta ledigt från att uppdatera bloggen. Jag har insett att jag behöver ta vara mer på mina helger och stressen att jag alltid måste vara uppkopplad har varit lite jobbig den senaste tiden har jag känt.

Så istället tänker jag njuta denna helg och uppdatera på söndagkväll om själva helgen. Hoppas ni tycker det är ok.

// This weekend I am taking a pause from updating my blog. I feel like I just need a weekend not thinking of anything else than just what I am doing. It can sometimes be stressful when you have plans like all day and you know that you haven’t posted anything. 

So I am going to fully enjoy this weekend and update everything on Sunday evening.

Hope it is ok for you guys! Take care

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats