Godmorgon formen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Godmorgon formen

Jag fattar verkligen inte, åkte till USA och vakna upp första dagen där som en ballong och konstant svullen. Kommer hem och på en dag försvann det, wtf?

Kläderna kommer från Northern Spirit och med min kod “Katti” får ni 10% rabatt –> www.shopnorthernspirit.com

Anyway, idag är det fredag och jag ska spendera helgen med Pamela med träning och häng på landet. Imorgon ska vi köra ett teampass på Crossfit Unique vilket var den boxen där min CF historia startade så det ska bli sjukt skoj att träffa alla. Nu är det bara 2 veckor kvar exakt tills vi åker till Marbella och jag ska jobba hårt dessa 2 veckor med att vänja in kroppen att svettas och köra crossfit wodar som jag inte gjort på flera månader. Ska jobba stenhårt med rörligheten i min fot så att jag kan träna “som de andra” på Mikes Gym. Jag är så taggad!

Nu när det har varit löning så brukar Gymgrossisten ha väldigt mycket rabatter på utvalda produkter så jag skulle tipsa er att kika in, de har tex 50% rabatt på fettförbrännare och andra bra tillskott som jag använder. Klicka HÄR så kommer du dit. Mycket av det jag har idag i min frukost kommer därifrån. Gröten, jordnötssmör (den är grym och utan tillsatser utan bara själva jordnötterna), Omega 3 som är ett måste på morgonen, CLA (fettförbrännare som jag tar på morgonen) och proteinpulver som jag har i min gröt. Då kör jag Whey-80 protein.


Jag köpte hem några lådor av portioner av proteingröt som är ASGOD! Innehåller mer protein och smakar kanel så himla MUMS 🙂 Finns HÄR om ni är intresserade att läsa mer.

Nu ska jag iväg till jobb och sen träning på Nordic innan vi åker till landet. Ha en skön fredag!


// Finally Friday and I am starting to feel less swollen from the trip. I don’t get it, we landed in LA and I just bloated and were like that for the whole week. And then I get back home and straight away it goes away. Weird!

Anyway, I am spending with this weekend with my bestie Pamela and we are going to workout and stay at her summer house like 30 min away from center Stockholm. Today, it is exactly 2 weeks left until vacation, we are flying to Marbella/Spain and staying there for 2 weeks on a training camp. So until then I am focusing on the mobility in my foot so that I can train real crossfit with the rest of crew. Hopefully I will feel a lot better in just 2 weeks..

For breakfast I tried a new thing. Protein oats that I got from Gymgrossisten. It’s like prepared packages of 50g and it is more protein in this than regular oats and the flavor is amazing. Taste like apple and cinnamon. I always boil my oats with water and 1 egg and then I add protein powder when it is ready. Today I had berries and watermelon and peanut butter on top. Yummy!

Time to go to work now and after that a session at Nordic before I go to Pamelas place. Have a great day!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats