Magnesium, Zink och Vitamin B6 | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Magnesium, Zink och Vitamin B6

ZMA är magisk innan läggdags och för er som tränar så är magnesium jäääätteviktigt och även för er som inte tränar. har man problem med sömn så är magnesium ett bra sätt att få en god natts sömn. ZMA är ett tillskott i tablettform som man tar innan läggdags. Den innehåller Magnesium, zink och Vitamin b6 och jag sover så himla skönt på dessa och när det gäller återhämtning för kroppen från träning och uppbyggnad av muskler så är denna ett AO.

Lär mer om ZMA  och just nu är det 30% rabatt via länken HÄR

// ZMA is a supplement that I take before bedtime and I sleep and recover like a baby with these. It is a supplement that you take as I said before bedtime and it’s a mix of magnesium, zink and vitamin b6. Magnesium is perfect for a good night sleep and for the people training lot, it is very necessary to get extra of. Vitamin B6 helps your gains if you know what I mean 🙂

Gymgrossisten has 30% discount now on a 160 pill can. If you don’t have it by now, GET it 🙂 –> HERE

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats