Godmorgon måndag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Godmorgon måndag

Klockan är snart 9.00 och vi har hunnit köra ett grisigt pass med Mike som startade kl 7.00. Det är så himla nice att vi bara kan gå upp 5 min innan, klä på oss och kliva ur stugan och woooops så är vi inne på boxen 🙂 Tänk om man kunde ha såhär varje dag. Hela min kropp värker, träningsvärk från en annan planet. Två pass igår men väldigt många knäböj har satt sina spår och jag fullkomligt älskar det. Har saknat att känna värk och vara öm i muskler från träning.

Passet på morgonen kör vi alltid innan frukost och det tycker jag är skönt för då får man en helt annan hunger när man väl är klar och får äta och det blir som en belöning. Detta gjorde vi idag efter en rejäl uppvärmning som kändes som ett pass i sig haha:

AFAP (as fast as possible)

40 wallballs, 40 boxhopp, 40 toes to bar, 40 Kb svingar (16/24kg), 40 doubleunders (jag gjorde 80 singelhopp) 40 clean & jerk (25kg)

Tog mig ca 20 min

Nu blir det frukost och sol & bad.

P8140144 P8150149 P8150151

// Good morning. It almost 9 am and we just finished a morning session with Mike himself that started at 7 am. It’s so nice that we can just wake up 5 min before, put our clothes on and just step putside the room and then we are in the box. Imagine if I could do this everyday. I am so sore from all the training and squats yesterday and it was so long ago I felt like this, it feels awesome!

This morning session:

warmup – felt like a whole session itself.

ASAP 

40 wallballs, 40 boxjumps, 40 toes to bar, 40 Kb swings (16/24kg), 40 doubleunders, 40 clean & jerk (25kg)

took me about 20 min.

Now it’s breakfast time and then some sun & swim.

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats