Dagens eftermiddagspass med kortlek | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Dagens eftermiddagspass med kortlek

Efter stranden idag så körde vi ett väldigt roligt eftermiddagspass som vi gjorde efter ett kortlek med 8 jokrar. Vill ni ha lite nytänk i er träningen så kan jag verkligen tipsa er om att använda kortlek

Man bestämmer 1 övning per färg i kortleken så det blir totalt 4 övningar. Joker betydde löpning och vi hade en bestämd sträcka man skulle springa. Jag gick halva den sträckan med en sandsäck på axlarna. Så då drar man första kortet och så säger vi att det blir spader 10. Då betyder det att man ska göra 10 reps av den övningen som man valde till just spader. Så kör man så igenom hela kortleken. Vi var 5 personer som körde denna och hela grejen är att man ska vänta in varandra innan man drar ett nytt kort så det gäller att peppa och kriga på så dom andra inte behöver vänta för länge. Sjukt skoj var det 🙂

Imorgon ska vi köra combat zone med Mike kl 7.00, det längtar jag till! Och efter det blir det frukost och sen ska vi hänga på en beach club hela dagen.

Ha en underbar kväll hemma i Sverige!


 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats