Den här resan var det bästa som kunde hända mig just nu | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Den här resan var det bästa som kunde hända mig just nu

Jag har en tuff period det vet de flesta av er om och motivationen och humöret har svikit det senaste. Jag tror att det kommer till en gräns när man bara får nog och inte orkar mer. Jag hamnade där till slut och det kanske inte är konstigt med tanke på att jag har varit extremt positiv och vara aktiv och kämpat till 200% sedan olyckan. Det känns som att smällen kommer nu, energin tar slut och smärtan är för svår att skjuta under mattan som jag gjort så himla länge nu. Jag har ingen energi längre, ingen alls. Eller jag hade inte det tills jag åkte hit.

Jag omringas 24 timmar om dygnet av helt fenomenala människor här. Dom bästa man kunde få ihop och åka iväg med på en träningsresa. Det finns inte en sekund som jag inte är glad här och dom alla peppar mig och varandra precis hela tiden. Vi vaknar, vi tränar tillsammans, vi äter, vi går och solar och badar, vi äter igen, vi tränar, vi badar lite till, vi äter och sen umgås vi med hopp och lek och skratt precis varenda kväll. 

Jag är precis där jag ska vara just nu och det här är på riktigt det bästa som kunde hända mig just nu. På rätt plats, med rätt människor vid rätt tillfälle. 

Om ni någonsin vill iväg på en riktig träningsresa så är detta verkligen ett ställe att rekommendera. Ni kommer älska det!


Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats