Konditionsträning | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Konditionsträning

I förrgår körde vi ett rent konditionspass på kvällen där vi bestämde att vi skulle springa 10 varv runt suicide hill här på Mikes och mellan varven skulle vi göra 10 reps av någon övning och då valde vi en ny övning på varje varv. Suicide hill är ett avstånd på ca 400meter och en bit av sträckan är en jättebrant uppförsbacke. Jag lyckades jogga lite lätt och det har inte gått någon gång alls sedan min olycka. För att utmana det hela bar vi på en sandsäck på axlarna.

Dess övningar gjorde vi emellan

armhävningar, situps, bear crawl, plankan med shoulder taps, slamballs, crab walk baklänges, slänga slamball över axeln, airsquats, sprawlers, russian twist och sen kommer jag faktiskt inte ihåg sista övningen haha. Men detta är ett sjukt bra och roligt sätt att köra ett konditionspass när man blandar in saker emellan för löpning i sig är kanske inte det roligaste.

Nu ska jag och Pamela köra ett morgonpass i poolen med simning och annat. Godmorgon på Er!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats