Fräscht, nyttigt och gott | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Fräscht, nyttigt och gott

Efter morgonträningen, i solen, vid poolen. Kan det bli mer semester än detta. Så himla fräsch och god shake och det enda jag använder är vattenmelon och is. Vattenmelon är tydligen bra för magen om man är lite krasslig vilket jag blev igår så får se om denna gör susen. Om inte annat så är det för jäkla gott. 

// After a hard morning session, by the pool and in the sun with this shake. Can it get any better? The only thing I use for this shake is watermelon and ice and it taste so fresh! I heard that watermelon is quite good for your stomach if you feel a bit bad like I got yesterday. Hopefully it will help but if not, it taste so damn good! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats