Grym magövning - Evil wheel | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Grym magövning – Evil wheel

Evil wheel fick vi köra på Mikes Gym när vi var där som jag tipsade er om förut. Detta borde ni testa, det kräver väldigt mycket styrka i precis hela överkroppen och då speciellt bålen. men även axlar, rygg och baksida lår, rumpa ja typ hela kroppen måste man aktivera och spänna. Ju längre ner du går desto mer utmanande blir det.

Sjukt tufft, ger en grym träningsvärk dagen efter kan jag lova. Gör några reps i taget och kör typ 3 sets av det antalet du orkade.

// This i a great core exercise that I wanted to show you that we did at Mikes Gym. It is very challenging though but we all need challenges don’t we. The lower down you can get with your chest the harder it is.

Try it 🙂 I promise you sore abs the day after. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Katti Houshmandfar

      Hej Lotta! Det är hur underbart som helst här 🙂 drömmen om man älskar träning. Vi bokade flyg själva och sen bokade vi vistelsen här via Mikes gym. Man mailar dom och de ordnar med paket som vi har där allt ingår. http://www.mikesgym.co

Annons
stats