Saker jag alltid har i kylen/skafferiet | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Saker jag alltid har i kylen/skafferiet


För att slippa stressen med att kylskåpet står tomt och man knappt har något för att laga matlådor eller äta mellanmål så brukar jag alltid ha lite bas grejer som jag ständigt fyller på och handlar och har i kylen. Det är saker som jag lätt kan få till en maträtt om ni förstår vad jag menar.
Det här har jag alltid i kylen/skafferiet:

Havregryn
Kaffe
Mjölk
Ägg
Frysta bär (hallon/blåbär)
Naturell kvarg i mängder
Whey proteinpulver
Naturella nötter
Potatis
Ris
Fryst kycklingfilé
Broccoli
Morötter
Detta har jag ALLTID och eftersom listan inte är så lång så är det även väldigt lätt att komma ihåg i huvudet vad jag brukar handla och när det börjar ta slut. Sen köper jag andra saker när jag vill och osv men detta har jag alltid som en bas. Så ett tips är att göra lite som jag brukar göra och ha en bas du alltid har i kylskåpet, på detta sätt så kan du aldrig misslyckas med att få ihop en nyttig god måltid 🙂
// To minimize having an empty fridge, I always make sure to have a list of basic stuff that I always have in my fridge. It’s stuff that I can always make a meal out of in case that I don’t have the time to do groceries. In that way I can always eat healthy and meal prep for the day after etc. 
This is the list of what I always keep in storage:

Oats
Coffee
Milk
Egg
Frozen berries
Natural quark
Whey protein
Natural nuts
Potatoes
Rice
Frozen chicken file
Broccoli
Carrots

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats