Mina läppar | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Mina läppar

Igår var jag hos Tina på ett återbesök där jag fyllde på mina läppar som jag gjorde för första gången för lite mer än 3 månader sedan. När jag var hos henne första gången blev jag otroligt nöjd och därför kommer jag att fortsätta att fixa mina läppar där så länge jag känner för att fylla dom såklart. Denna gång hade vi 0,5ml som hon fördelade ut på både över och underläppen och det blev mer som en touch up efter första besöket. Då hade vi 1 ml eftersom att jag inte hade något alls men nu hade jag fortfarande fyllning kvar. Jag tror att nu kommer jag inte behöva gå och fylla på dom på ett bra tag då det oftast sitter bättre efter andra besöket.

Det jag är ute efter är en fyllig, fin och naturlig look och det är så skönt att hon förstår exakt vad jag vill ha och det får jag. Alla är vi olika, vissa vill ha jättefylliga med massa volym och andra mer en naturlig look och det där är helt upp till en själv och det är viktigt att hitta någon som kan förstå vad det är just Du vill ha.

Det jag även gjorde denna gång som jag ville göra första gången men valde att ta det stegvis var Botox i pannan. Man kan få ha sina åsikter om just botox och tycka vad man vill men jag tycker inte att det är någon som helst fel på att vilja använda botox. Sen behöver man inte ta det till överdrift liksom. Jag rynkar något enormt med min panna, alltså om jag sitter framför datorn och jobbar och är koncentrerad så brukar folk fråga mig varför jag är så himla sur. Det är jag inte, jag bara rynkar och ser sur ut utan att ens tänka på det. De botox i pannan gör är att du inte kan rynka för man “förlamar” muskeln. Nu har jag inte några före efter bilder ännu till er då det tar ett par dagar för botox att verka men så fort den verkat ska ni få bilder. Och även lite fina före/efter bilder på läppen då den är lite svullen just nu då vi sprutade igår.

Jag tog med mig min tjejkompis som varit intresserad av fillers men inte vågat igår på besöket. Hon blev faktistk väldigt förvånad över hur “icke” läskigt det var och att den inte känns så mycket när man gör det. Jag var glad för jag fick någon som agerade kameraman och höll mig sällskap haha.

Jag skriver och visar detta för att 1. det är väldigt vanligt idag men filler och injektioner och 2. för att det är något jag inte känner att jag skäms för och kan stå för och vill görna visa det till er då jag vet att många är nyfikna. Som sagt, jag tycker inte det är någon som helst fel med fillers och alla bestämmer sjävla vad och hur mycket de vill ha. Jag kan iallafall efter mitt andra besök hos Tina verkligen säga att jag är supernöjd och kan varmt rekommendera henne.

Vill ni boka tid hos Tina så får ni 10% rabatt på valfri behandling av filler eller botox genom att ange mitt namn Katti vid bokning eller på plats. Ni kan läsa mer HÄR om behandlingarna och hur ni bokar. Den behandling för läpparna som jag gjorde heter Filorga Fillers och hon finns på Östermalm

För er som vill se IRL hur det gick till igår så har jag filmat hela besöket, Detta har jag faktiskt gjort på föfrågan från fler av er och det blev väldigt uppskattat sist jag gjorde det. Ibland är man nyfiken men vågar ej eller vet inte så mycket om det och då kan jag tyckte att det är kul att se hur andra gör. VARNAR för känsliga tittare då det är nålar. Bilder kommer om ett par dagar. Ställ gärna frågar i kommentarsfältet så lovar jag att besvara dessa.


For about more than 3 months ago I did filler in my lips and botox on my brows for the first time after years of concideration. I was recommended by a friend to Tina at 2perfect.se and was really satisfied after my first visit. Yesterday I was there to do a touch up on my lips and this time I also did botox in my forehead. I wanted to do it before but I decided to not do everything the first time. On my firts visit, I did Filorga fillers and we used 1 ml for my whole lip. This time we only had 0,5 ml since I still had some left and they feel perfect. I am a bit swollen so I have to wait a few days before I can show you before and after pics but they are really perfect and they whey I want them. The video above shows my whole visit yesterday and I warn you if you are sensitive to needles. The first thing she did was the botox on my forehead and my brows and after we did my lips. 

I don’t mind people doing fillers and botox, it’s your own choice and everyone has their own opinion about these stuff. As long as you know what you want and as long as you are happy with your choice, it’s fine by me. I want a natural and “puffy” look on my lips and that is what I got. Some want more and some less, we are all different. What I like about Tina is that she is really good at seeing what the customer wants and what I want. That is super important and I feel like safe in her hands if you get what I mean. 

I just wanted to show you how it’s done cuz I know that there are so many of you out there that is curious about this subject.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats