Status | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Status


Tisdag idag och det är 4 dagar kvar tills jag ska tävla för första gången sedaan min olycka och skada. När det gäller min vikt så måste jag erkänna och säga att jag har INGEN aning om vad jag väger idag och hur det har gått. Jag har inte haft möjlighet att väga mig på en korrekt våg på morgonen men ska göra det på torsdag morgon för att se om jag kommer att behöva sitta i bastu på fredag. Jag känner att min kropp inte är som den var förra året för denna diet jag kör på nu fungerade sjukt bra sist på mig och jag tror det har att göra med alla stresshormoner i min kropp efter allt jag har varit med om. Det måste vara något såndant och då fungerar inte förbränningen till 100% utan stress främjar förbränningen. Men det värsta som kan hända är att jag får tävla i en högre viktklass, so what liksom. Huvudsaken är att jag ska tävla.

Jag känner mig motiverad och peppad och idag ska vi alla som ska tävla samlas på Nordic vid 17 för att gå igenom tekniker och sista “putsning” med coach David innan tävling. Det ska bli skoj!

För övrigt så mår jag bra och det är mycket nytt och skoj som händer just nu som jag kommer att dela med mig av till er. En sak är att jag har anmält mig till min första Crossfit tävling också som är i November sedan min olycka. Det kommer bli sååååååå himla roligt!

Önskar er en fin dag och jag jobbar för fullt på era önskemål från frågestunden.


 

Tuesday today and it is only 4 days left now until my weightlifting competition and this is my first competition since my car accident and I feel so excited. I am not so sure about my weight at the moment but I will know more on Thursday morning and then we will see if I need a few hours in the sauna on Friday haha. I actually feel a big difference in my body this year compared from last summer when this diet worked really good on me. It’s not as good this year and I think it had to do with all of the stress hormones running through my body right now and has been for while considering everything that I have been through. And stress makes it harder to loose weight, that we know.

We will see, the worst thing that could happen on Saturday is that I have to go up one weightclass that’s all. No biggie 🙂

Later this afternoon I am heading to Nordic to meet up with the others that are also competing and we are going to do a session together with our coach David just to go through the last stuff to think about before the competition.

There is a lot of new and exciting things going on and I will share them with you as soon as I kind. The first thing is that I am going to compete again in November and this time it is a real crossfit competition here in Stockholm and I am so looking forward to that one since crossfit is what I love and do most of the time. Keep yourself updated here now and then on my blog, I am working hard to fulfill all of your wishes with future posts, I promise!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats