Vi är redo för tävling | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Vi är redo för tävling

Idag tränade vi alla tillsammans inför lördagens mästerskap i Stockholm och det kändes så jäkla bra idag. Tekniken satt och alla var i toppform, sjukt roligt verkligen. Nu känner man sig taggad inför lördag och idag var sista dagen jag tränade “hårt” eller vad man säger. Nu blir det mycket vila för musklerna ömmar precis överallt och från idag så bromsar jag kolhydraterna så jag verkligen går ner till rätt viktklass.

Dom här underbara ska jag få tävla med på lördag – Nordic Tyngdlyftning med David som coach.


We are so ready for competition and today the whole crew that is competing from Nordic in the Stockholm championship actually trained together. It felt good, the lifts and the technique was solid and we all are super excited for Saturday. So from now it’s a lot of rest and I am also cutting the carbs from today so that I weight in at 58kg

This is my crew – Nordic Weightlifting 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats