Nyhet - Lyftarbälte | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Nyhet – Lyftarbälte


Den här fina lilla (eller stora) saken kom hem i lådan igår och det är det nya lyftarbältet från Northern Spirit. Hur fin är inte denna? Jag har tidigare alltid använt bälte från 2Pood med kardborreband som denna men jag säger bara Hejdå till mitt gamla lyftarbälte och denna älskling är den enda jag kommer använda. För er som undrar över storlekar så är denna lik 2Pood om man ska jämföra storlekar så använd samma storlek som du har på dom och för er som inte har sedan tidigare så skulle jag säga att ni ska ta samma eller 1 stl mindre än vad ni har i linnen osv. Jag är en S men i bälte har jag XS så att det verkligen går att spänna åt den ordentligt.

Bara för att denna är en nyhet och kom in på webshopen idag så får ni 15% rabatt på just bältet. Ange koden ”Kattisbelt” när du checkar ut så dras rabatten av. Passa på nu för dom här kommer att gå som smör lovar jag! Klicka HÄR så kommer du till webshopen.


 

This beauty is new in as from today on the webshop and it is the new belt from Northern Spirit. How pretty? I love it! I have until now only used belts from 2Pood but from today I will have to say no more. This thing is the only one I am using cuz I am in love. It is pretty similar to the 2Pood, both in fitting and size and with the bands that you tighten with. I have a size XS in this one and I would recommend you to always buy one size smaller than you normally have in clothing etc. so that you can really tighten it if needed.

Since this is news, I want to give you 15% off the belt and I promise it will finish quite fast so hurry hurry you know.

Use the code “Kattisbelt” when checkout and you will find it HERE and we ship worldwide

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Fint bälte ! Kika gärna in hos mig , skriver om livet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella , berättar öppet om min förlossningsskada som missades för att det inte ska drabba andra och om min älskade lilla son Milton . Önskar dig en fin dag ! <3

Annons
stats