Rena drömmen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Rena drömmen


Nej alltså på riktigt, jag orkar inte hur god den var. Jag kunde inte låta bli, jag var tvungen att ta en tugga och jag vill ha mera! På lördag ska jag äta 2 sådana här, gud så jag längtar. Måste bara tips er om just denna smak, Kokos och vit choklad, alltså hör ni hur gott det bara låter?

Dom här är nya med Low Sugar, värt att testa jag lovar ni kommer att dö. Finns HÄR


 I can’t do this anymore, I just had to taste this one even if I am not allowed. It tasted like heaven filled with white chocolate. Like a fairy tail. It is for real the most delicious bar I have put my hands on and the new ones like this flavor is with Low Sugar. You just have to try it, find the bars HERE

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats