Torsdag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Torsdag

P8170455

God morgon!

Idag jobbar jag hemifrån då jag ska på 6 månaders kontroll av foten runt lunch tid.

Status på vikt : Nja inte alls så bra som jag trodde 2 dagar innan invägning.

Status på mat idag : Efter att jag skickade min morgonvikt till David så ska jag endast äta lunch och middag idag och då kött med grönsaker. Nada annat! OK vi testar och ser om det fungerar tills imorgon och vad jag väger då.

Status på tankar : Det är tydligt för mig hur viktigt det är hur man mår och om man är stressad eller ej när det gäller viktnedgång. Något är väldigt tydligt denna gång jag försöker gå ner i vikt jämfört med tidigare och det funkar inte alls så som jag hade hoppats och så som det har fungerat förut. Men ärligt talat, det gör inget. Det värsta som händer är att jag tävlar i en högre viktklass (och kommer sist 🙂 ) men jag ska iallafall försöka. Jag vet att all kortisol i min kropp främjar min förbränning och här har jag levade bevis på det.

Status övrigt : Jag mår superbra och jag längtar tills lördag. Idag ska jag träna lätt med Jenny och imorgon är det vila och på eftermiddagen ska jag och Jenny på en förhandsvisning på nya Stronger Concept Store i Nacka. By the way, Jenny har börjat blogga på Myshowroom. Så kul att värva mina fina vänner hit till världens bästa blogg portal och Jenny kommer att gästblogga hos mig imorgon och berätta mer om Tyngdlyftning och hur man tävlar inom det då hon är the Pro you know. Ni hittar hennes blogg HÄR


Good morning!

I am working from home today since I have an appointment around lunch at the hospital, it my 6 month control of my foot injury. 

Status on my weight: Not so good and not what I had expected this morning and it’s 2 days until weigh-in. 

Status on food today: After I sent a texted to my coach David with my weight this morning we decided that I will only eat 2 meals today. Lunch and dinner and only meat + salad. No salt! Let’s see what happens until tomorrow with my weight.

Status on thoughts: A little disappointed that the diet has not given the same response on my body as I have thought and planned. This really worked well for me last year but this – NO. I’ll do my best until Saturday but if it doesn’t work I will just have to compete in the 63kg weight class and not have a chance on the podium. This is after all just for fun 🙂

Status in general: I feel good and excited about Saturdays competition. Today is just light and easy training with Jenny and tomorrow it’s fully rest. I am invite to a pre opening of a new concept store tomorrow so me and Jenny are going there after work. Just chill and relax before the competition.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats