Ett riktigt roligt crossfitpass | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Ett riktigt roligt crossfitpass

Den här måste jag dela med mig som vi gjorde i fredags, det var riktigt skoj och man kan faktiskt göra den grisig om man vill. Jag tog inte i tillräckligt faktiskt men jag blev perfekt lagom utmattad. Om man vill ligga på golvet och dö så är det bara att göra allt fortare hehe. Det är 2 delar, gör dom efter varandra men välj själv vilan emellan dom 2.

Första : 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 av –> Power snatch, chest to bar pullups och shoulder to overhead. Vikten ska vara väldigt lätt, 30/20kg typ.

Andra : 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 av –> Power clean, toes to bar och burpees. Vikten ska vara väldigt lätt, 40/30kg typ.

Min tid : 11.48 på båda! haha sjukt att jag fick exakt samma tid. Jag suuuuuger på toes to bar också insåg jag på denna.

Här är video från den första, den enda jag hann filma och det ni ser är när jag är på min 5 reps.


 

A FUN WORKOUT THAT YOU SHOULD TRY

I just have to share this one with you that we did yesterday, it was so fun. It 2 different workouts, do then after each other and choose the rest yourself that you need between the two.

First :  10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 reps of –> Power snatch, chest to bar pull-ups, shoulder to overhead. It is suppose to be a very light weight, like 30/20kg

Second :  10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 reps of –> Power clean, toes to bar, burpees, same here at a very light weight, 40/30kg

My time : I actually got the exact same time on both –> 11:48. You can choose to make this one a really dirty workout if you push it and do it really fast or like a perfect sweaty one if you keep a steady normal pace. On the video you see the first workout which was the only one I had on video, it’s from my 5 reps.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats