Lördag och vad händer idag? | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Lördag och vad händer idag?

Godmorgon!

Nu sitter jag och har precis ätit min frukost och ska strax bege mig mot Nordic då vi har träning kl 10.00 hela Performance gänget tillsammans. Performance är Nordic tävlingsgrupp och på lördagar har vi egen träning utan coach men då samlas vi alltid och kör tillsammans. Älskar min Nordic familj verkligen.

Idag går jag in på fjärde dagen med mitt kostschema från Ako Rahim, det känns verkligen sjukt bra. Min frukost är väl den enda som jag känt stor skillnad på till vad jag brukar göra då jag nu de kommande 2 veckorna endast får äta 1 helt ägg + 2 äggvitor till frukost. Dock dricker jag BCAA så fort jag vaknar och 2,5 timme efter frukost får jag äta ett rejält mellanmål. Varje fredag morgon uppdaterar jag honom med min vikt men eftersom att jag inte äger en våg så gick jag ner till Nordic och vägde mig och kom tillbaka innan jag äter frukost då jag ej hann göra detta igår.

Efter träningen så ska jag få en efterlängtad ansiktsbehandling av min mamma, ni minns dom här Clinic Care behandlingarna? Japp, det var ett tag sen nu så ska bli superskönt med uppfräschning. Efter behandlingen så har jag en tid hos Nordic Hair Clinic för en första behandling på ett väldigt spännande projekt jag ska göra.

Minns ni att jag sagt att jag haft löshår i så många år, nästan så länge som jag kan minnas att jag har varit tunnhårig faktiskt och det har totalt förstört mitt hår och hårbotten och tillväxt. Jag är fasiken flintskallig på vissa delar av min skalle och det är så illa att jag nu inte kan gå utan löshår för det ser så hemskt ut. Så det blir en ond cirkel. Den behandling som jag ska göra kallas för PRP-behandling och det är ett första besök av en lite längre process på 4-6 månader innan man får riktigt bra resultat. Alltså jag mår verkligen så himla dåligt över mitt hår så detta ska verkligen bli så spännande. Ni kommer att få följa den utvecklingen jag lovar.

Löshår är ok, men det är inte ett långsiktigt alternativ som jag haft det. Mitt hår måste få vila men det är svårt att låta det vila när det inte får en att må bra över hur det ser ut liksom. Men jag ska verkligen bita ihop nu och få ut mitt fina hår igen.

Jag kommer berätta mer om detta jag lovar, ska bara dit först och sätta igång och ni kommer få se bilder på hur mitt hår ser ut. Något jag verkligen inte vågat blotta men jag j´känner att jag måste göra det så ni får se.

Dagsformen känns bra och denna dag ska bli helt magisk. Träning och behandlingar, vad mer kan man begära?

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats