Min förbättrade hy och hudvård | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Min förbättrade hy och hudvård


Åh jag är så glad när jag ser skillnaden åter igen så jag måste bara visa er hur det nu ser ut efter 6 månader.

För 6 månader sedan började jag använda hudvårdsprodukter från Clinic Care som introducerade på min mammas salong Adeli Hudvård. Min hy var verkligen kaos och jag använde tidigare produkter från Dermalogica men inget av det har riktigt hjälp så bra som Clinic Care har gjort. Jag säger inte att Dermalogica är dåligt, det är det verkligen inte men dom funkade bara inte såhär bra på mig som detta har gjort. Jag har verkligen funnit en hudvårds serie som gör skillnad på riktigt.

Jag kombinerar hemma vård tillsammans med behandlingar på salong och jag har turen att min mamma driver en salong där hon kan skämma bort mig. Behandlingar kan man se som en storstädning och produkter som en daglig underhållning. Behandlingar endast kommer inte göra mirakel på din hy. Du måste använda bra produkter om du vill ha förbättring och bra produkter betyder lite investering. En investering på dig själv ska du aldrig snåla på.

Behandlingen jag gör  kan du läsa mer om HÄR på min mammas hemsida. Vill ni testa så får ni självklart rabatt via mig, jag har tvingat min mamma det haha. 20% rabatt om ni anger mitt namn vid bokning eller när ni är där.

6 månaders skillnad och utan smink, jag är så himla glad. En dålig hy kan ge en ett sådant dålig självförtroende verkligen. Visst har jag dagar då jag får något utslag här och där men det är hormonellt men jag har verkligen inte den där problemhyn längre. Så skönt att ha balans.


Det är inte bara att utslagen är borta utan hyn har fått en helt annan lyster och färg. Ser ju fasiken grå ut på förebilden hihi. Produkterna jag använder varje dag är dessa i ordning. Rengöring, ansiktsvatten, essence, serum, ögonkram.My improved skin skin over 6 months and my skincare

6 months ago I was introduced to a new skincare by the name Clinic Care by my mother since she brought it in to her sortiment at her beauty salong. I then had what you could call a problem skin and felt so bad about it. I have been using products from Dermalogica before and nothing have really helped the was that these products from Clinic Care has done. I am not saying that Dermalogica is bad or anything, just saying that it didn’t as well on my skin as Clinic Care has done. 

I have been using these products more or less everyday for 6 months now and as you can see on the picture, it has improved my skin tremendiously and I am so happy and thankful that I have found this and really invested in my skin. I have combined skincare at home with a few treatments at beauty salong and that is the perfect way to success. 

The products that I use everyday are following in order: Facial foam cleanser, toner, essence, serum and eye cream.

To get great skin or improved skin you really  need to invest in good products and you should never be cheap when it comes to investing in yourself

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Hej! Tycker förändringen är helt fantastiskt på din hy! Jag har också blemmor och ärr och jag vantrivs så fruktansvärt med det och självförtroendet blir lidande.. har du tips om det finns något liknande här nere i Malmö som är bra på behandlingar mot det? Kanske din mor vet då hon arbetar inom området :).

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Sandra, först och främst vill jag bara säga stort tack för att du kommenterade och frågade. Jag vet exakt vad menar och genomlider. Typ det värsta som finns mot självförtroende att känna att man har dålig hy och inte mår bra av det. Jag har frågat både mamma och Miriam som har agenturen för Clinic Care i Sverige och just i Malmö så finns det ingen salong ännu som gör den behandlingen jag har gjort utan det kommer i slutet på januari. men däremot skulle jag råda dig att börja med produkterna direkt för det är dom som gjort mest effekt på min hy. Att jag använt dom i 6 månader dag/kväll. Du behöver inte börja med allt utan jag skulle säga att börja med rengöringen först och sen kan du lägga till en efter en. Bästa sättet faktiskt att vänja in huden också. Miriam kan ordna produkter till dig om du skulle vara intresserad innan slutet på januari som sagt för det finns ingen återförsäljare ännu i Malmö. Kram på dig!

   1. Sandra

    Hej! Tusen tack för ditt snabba svar! Jättegulligt att du tar dig tid och vill hjälpa mig :). Vet att produkterna är ganska dyra, iallafall för en student som mig hehe, så blir nog bäst att börja med en och sen lägga till andra efter hand. Jag hade gärna tagit hjälp från Miriam om hon kan ordna rengöringen :). Vet du ungefär hur mycket den hade kostat?
    Kram!

    1. Katti Houshmandfar

     Hej Sandra,
     Jag vill inte störa Miriam just idag med frågor då hon haft en i familjen som gått bort precis <3. Men jag frågade mamma och hon säljer dom för 300kr. vill du kan hon skicka en till dig med frakt. Kram

     1. Sandra

      Hej. Beklagar! :(.. Jättegärna, har du något mail jag kan skicka min adress och prata mer om betalning?
      Kram

Annons
stats