Roligt men besviken | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Roligt men besviken

Ligger här hemma i soffan och proppmätt, idag har jag fått äta “vad jag vill” till middag och mamma har lagat persisk mat. NI kan tänka er vilken matfest det var för mig. Hade jag bott i Iran hade jag varit överviktig gånger 100, utan tvekan! Det går verkligen inte att sluta att äta när man väl har börjat och speciellt inte när det är min mor som stått bakom spisen.

Jag har haft super roligt idag och det som gjort mig mest glad på Fitnessfestivalen är alla underbara varelser som kommit fram till mig och gett mig en kram och visat att ni följer min blogg och ser upp till mig. Lilla jag! Hur gick detta till, är det på riktigt? Ni förstår inte hur mycket det betyder för mig. Aldrig någonsin trodde jag för ett år sedan att det skulle finnas människor som ville ta en bild med mig. Mitt hjärta blir alldeles varmt. I love you guys!

Summan av tävlingen idag. Jag kom på en 25:e plats av 44 tjejer vilket jag är mindre nöjd med faktiskt. Jag brukar inte vara nere eller besviken på min prestation men idag kan jag ärligt säga att jag är det. Men det är inget jag tänker gnälla om utan ta mig till gymmet och jobba ännu hårdare. Jag måste verkligen bli bättre och jag känner ändå att jag är på en god väg med tanke på alla mina hinder detta år. Jag har åtminstone lyckats bevisa att det går även fast man har motgångar eller skador, man måste alltid utgå från sig själv och jag kommer aldrig någonsin jämföra mig med andra. Det hade varit helt löjligt att göra det, för dom har ju inte fått gå igenom det jag har och vice versa. Tänk alltid så, jag lovar att ni kommer så mycket längre på det. Du tävlar alltid mot dig själv och det är dig själv du ska göra stolt, ingen annan.

Jag led mig igenom event 3, det var inte kul alls och gjorde så ont. Jävligt korkat av mig att köra men jag är inte den smartaste alltid hehe 🙂

Imorgon kommer jag vara på plats och heja på mina vänner och leka runt lite på Fitnessfestivalen, så hälsa gärna om du är där.

Kärlek till alla er! Det kommer bilder!

Photo : Dennis Wiedermann  

HAPPY & A BIT DISAPPOINTED

Sitting on the sofa now total full of all the persian food I have been eating. I got a cheat meal today since I competed and my mother cooked som persian food and when she is cooking, it is impossible to stop eating. If I lived in Iran I would definitely be overweight 🙂

I competed in Crossfit today and had so much fun, and the biggest reason for that is to all the wonderful people that come to me and wanted to take a picture and tell me how much I inspire them. OMG that is like so sweet, I couldn’t ever imagine a year ago that I would inspire so many people. Like for reals, how cool isn’t it when someone comes and want to take a picture with you? I feel so blessed and happy I can’t describe in words how much that means to me. Really! So thank you, I love you guys!

To sum everything from today, I cam 25th out of 44 competing girl. I am NOT happy with that and not happy with my performance to be honest. This is actually the first time that I leave a competition feeling ashamed and not satisfied with my performance, I can to better but I didn’t and that is not good. But I am not going to nag more about it, instead I am going back to the gym at I am going to work even harder. What I have realized though, despite the fact that I am not thrilled with the competition is that I have shown a lot of people that you can if you will. After what I have been through this year, despite my injuries, I am still standing there on that competition floor and working hard. I am not comparing myself with anyone, why should I? we haven’t been through the same things in life, so why compare? And I hope that I can inspire more people to think that way. You always compete against yourself and please make yourself proud. 

Event 3 was really not and event that I should have done with my shoulder, but stupid as I am, I did anyway. I am not known to be the smartest….

So now my plan is –> work even harder, keep inspiring and smiling, love my life and what I do, and give more love to you!

Pictures will come from the competition 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pamela

    Svårt att vara glad men kom ihåg att det inte är längesen du knappt kunde göra en squat ❤️
    Jag tycker du var jätteduktig

Annons
stats