Accessory work för axlarna - video | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Accessory work för axlarna – video

Här ska ni få en shoulder pump deluxe! Detta tycker jag är super att göra som extra arbete till träning, det vi kallar accessory work. Lägg in det 2 gånger i veckan efter din träning och jag kör dessa i ett superset med 8 reps på varje med typ 3-4kg hantlar. Med superset så menas det att du gör dom 3 olika övningarna direkt efter varandra för maximal, tro mig det kommer att bränna.

8 reps rak fram tills du når öronen typ med armarna

8 reps åt sidan

8 reps bakåt.

Gör detta totalt 4 gånger med valfri vila emellan.

Se video för utförande. Jättebra för axlarna, skulderblad samt triceps.


SHOULDER SUPERSET WORKOUT

Here is a great accessory work – workout in form of a superset as shown in the video. I have started doing these twice a week and it’s super. When you do them in a superset you really get that burn and pump I promise.

Try it out and do 8 reps of each x 4 sets., Rest as needed between sets.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats