Julevent med Loppi ikväll | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Julevent med Loppi ikväll

Åh denna dag har jag längtat efter! Julavslutning med toppbloggarna på Loppi och vi ska äta middag och lyxa till det med övernattning på hotell. Så himla kul att få hänga en helkväll med mina bloggkollegor som är utspridda över landet.

Problemet kom dock imorse när jag skulle kolla i garderoben efter något uppklätt. Hmm jag äger för fasiken inget sånt. Så nu har jag precis varit och handlat en ny outfit och nya skor. Gissa vad? Klackskor.

Har inte haft det sedan jag bröt fotleden, är rätt känsligt med vilka skor jag går i så detta ska bli intressant. Jag fick dessutom gå upp en stl för min ena fot är så fet 🙈


BLOG EVENT TONIGHT WITH LOPPI CREW

I have been looking forward to this day for quite some time now. Tonight, the whole top blogger crew from Loppi are having an event together at Clarion Sign in Stockholm. We are having dinner and spending the night at the hotel. It is going to be so much fun to meet all of my blog colleagues tonight. I have taken a day off from work tomorrow for this 🙂 

My biggest problem was this morning when i opened my wardrobe to find a party/fancy outfit. Nope there is NON! So i did a quick shopping during my lunch including a new pair of high heels and tonight is actually the first day I am wearing heels since i broke my ancle. We will see how that goes.

More pics from the evening will be posted on my Instagram story, make sure to follow me there.

/Katti

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats