Gårdagens Julavslutning med Loppi | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Gårdagens Julavslutning med Loppi

Alltså jag är så tacksam att jag får tillhöra detta grymma gäng. Gårdagens Julavslutning var så himla lyckad och det var längesen jag hade så trevlig. Foten överlevde någorlunda en kväll med klackar, dock var den som en ballong när jag skulle lägga mig men det var det värt. Jag kom till Clarion Sign runt 17.45 och checka in på mitt lyxiga rum.

Klockan 18.00 samlades vi alla vid sviten för att skåla och prata om året som gått samt att vi fick en himla massa fina julklappar som jag ska berätta mer om, you are going to LÖVE it 🙂 Sen gick vi ner till lobbyn och tog ett glas bubbel innan middagen skulle serveras. Kolla in mitt gäng liksom

IMG_1307

Under middagen delades det ut lite priser och massa skratt och snack. Jag fick äntligen hänga lite med några som jag inte hunnit prata med så mycket, Ellen Färnström var en av dom och vi delar väldigt mycket gemensamt just då vi båda är rätt inne i just träningsbloggandet. Ellen vann även priset som årets YouTube raket vilket är så grymt, hon har verkligen lyckats med YouTube så jag ska nog gå en lite skola hos henne snart 😉 Gabriella Joss och Laila Högfeldt, typ de två snyggaste mammorna jag stött på fick jag hänga med lite igår också, så mysigt! Känns som för varje gång vi ses så blir vi mer och mer en nära familj, så kul att ha dessa kollegor.

Fina Linnéa fick utmärkelsen Årets prisade kämpe 2016, stort grattis!

Bilder Sandra Rogers 

Sandra_Rogers_Photography_188
En riktigt lyckad och mysig kväll med en övernattning på hotellet vilket var världens lyx för mig. Vaknade som en liten prinsessa på morgonen och avnjöt en riktigt god hotellfrukost följt av ett spännande möte med ett företag som jag kommer förmodligen att jobba mer med framöver. You will see 🙂

Här är lite bilder från gårdagen. Alla är tagna av Sandra Rogers

Sandra_Rogers_Photography_197 Sandra_Rogers_Photography_168 Sandra_Rogers_Photography_165 Sandra_Rogers_Photography_100 Sandra_Rogers_Photography_91 Sandra_Rogers_Photography_92 Sandra_Rogers_Photography_126 Sandra_Rogers_Photography_91
Dom fina goodiebags vi fick, kommer visa mer om dessa med fina erbjudanden till er också 🙂

PB305695 PB305699

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats