Tidig Julklapp | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Tidig Julklapp

Vi fick en del julklappar igår från Loppi eventet som jag ville visa er. Min största favorit är denna och den kommer att hjälpa mig såååååå mycket i min vardag. Jag hoppade och skuttade av lycka när dom kom in med dessa julklappar.

PB305694

Glue – Alltså nej ni förstår inte hur grymt detta är. Detta är ett lås som du sätter på din dörr hemma som då ersätter nyckeln. Med hjälp av en WiFi funktion och en app så kan låsa upp dörren från distans. Det betyder att du kan tilldela folk under vissa perioder en “nyckelaccess” till din dörr. Tex om det ska komma ett bud eller liknande så slipper du sitta hemma hela dagen och vänta, bra va?

Hyr du ut din lägenhet via Airbnb? Jobbigt att möta upp gästerna och lämna nycklar? Problem solved! Du behöver inte träffa dom och ge nycklar, viola kan dom komma in med detta smarta lås. Det är smidigt att montera denna själv på insidan av dörren och sätta igång, jag är så glad för detta för det kommer hjälpa mig så mycket i min vardag och spara tid.

Glue är så himla och genom bloggen så får ni 10% rabatt på ett sådant här lås genom att ange koden “kaatti”www.gluehome.com. Det här är verkligen en riktig grym julklapp om jag får säga, hade jag fått en sådan här så hade jag blivit så glad. Eller vänta jag fick ju en precis hihi. JAG ÄR SÅÅÅÅ GLAD! 🙂 märks det haha.


 

SANTA CAME EARLY

OMG I just got the best Christmas present ever yesterday from the Loppi event that we had. It is a lock that you put on your door that you remote from and app through wifi function so you don’t need to open the door with a key. This is like so perfect if you for example rent out your apartment through Airbnb! You don’t need to give people any keys! You can choose yourself who gets access and for how long etc. Or if you are expecting delivery, they can open the door through the app. 

If you want to get this one for someone as a Christmas present or just buy fir youself, you get 10% off when using code “kaatti” through www.gluehome.com

Check it out!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats