#BySjöö | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

#BySjöö

Äntligen kom kläderna i brevlådan precis lagom innan Jul och innan min resa. Den nya träningskollektionen som Annika Sjöö gjort i samarbete med Provrummet. Jag är helt kär i leopard tightsen och allt annat såklart. Tycker dom är så vackra och lekfulla dessa kläder. Tightsen är höga i midjan (går att vika ner om man vill) och sitter jätteskönt verkligen.

Vad tycker ni?

Kika på hela hennes kollektion HÄR

unnamed-2 unnamed-3


This is a small piece of the new training clothing collection by Annika Sjöö who is a Swedish Tv host and a well known diet/training coach. Here collection is so pretty, playful and fun I think and the tights in leopard are to die for!

Thank you so much Annika for this gift 🙂 Perfect before my trip. If you want to se the full collection click HERE

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats