Kolhydratssnålt var femte dag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Kolhydratssnålt var femte dag

De senaste 2 veckor har Ako ändrat om i min kost som funkat som bäst på mig nu och jag gillar verkligen det upplägget. Kroppen hinner inte bli van och den får olika mängd varje dag, men var femte dag så stryper vi kolhydraterna nästan helt. Det är helt ok att göra så om man dör inte av att äta lite kolhydrater på 1 dag bara. Dagen efter jag ätit nästan 0 kolhydrater så äter jag som mest kolhydrater.

Såhär ser en lunch ut för mig då som idag för det var en sådan dag. Kycklingfile, 1,5 skiva kalkonbröst och massa grönkål till + 1 Clean drink. 

PC226335

När man går på diet och äter samma sak varje dag och samma mängd så kan kroppen blir van (kroppen är supersmart) så för att optimera fettförbränningen så är det toppen att köra lite variation. Det är därför man brukar ha ätardagar men det har jag inte just nu utan kör detta upplägg.


LOW CARB DAY EVERY FIFTH DAY

For the last 2 weeks Ako has changed my meal plan into a 5 day schedule where I eat almost no carbs every 5th day and this setup has worked very well for me. In this way my body never gets use to the diet and I optimize the fat burn. So today was a low carb day and this is how my lunch looks like. 

Chicken breast made in oven, 1,5 slice of turkey breast and a lot of kale on the side + my Clean Drink which is full of aminoacids, vitamins and sugarfree. Tomorrow it is time to measure my body again after 7-8 weeks to see how much fat I have lost. So excited!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats