Sista dagen status | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Sista dagen status

Idag har jag varit produktiv verkligen. Gjort min sista arbetsdag på Telenor som slutade i kramar och lite tårar när jag skulle lämna ifrån mig telefon, dator, passerkort och göra rent skrivbordet. Känns så bra men ändå trist då jag trivs väldigt bra här på kontoret. Direkt efter att jag slutade vid 12.00 åkte jag till Crossfit Atum och gjorde mätning på kroppen. Här ser ni skillnaden i %

Under bröst : Första mätning 7 % andra 6%

Bröst 10 –> 6

Mage 12 –> 9

Höft 13 –> 11

Biceps 6 –> 4

Triceps 22 –> 19

Bröstrygg 16 –> 12

Ländrygg 12–> 12

Lår 30 –>24

Vad 21 –> 18

Det har hänt massor! och jag har mest fett på mina lår och vader som ni ser. Nu kommer jag ha ett liknande upplägg när jag åker men att jag får äta lite vad jag vill till middagar och lägga in mer cardio på morgonen då tiden kommer att finnas som tex morgonpromenader.

Sen har jag även hunnit förbi Emma och fått en snygg bränna på 10 min. Efter det blev det att åka till Nordic och hämta mina lyftarskor och sen har jag packat, städat och tvättat fram tills nu. Jag flyger kl 13.20 imorgon så jag ska faktiskt starta Julafton kl 7.00 på Crossfit Atum med John och träna ett morgonpass, sen hem duscha snabbt och åka iväg. Hoppas ni alla får en underbar kväll såhär dagen innan Julafton. Nu ska jag sova.

8ABF714C-D2C4-4E1B-96C7-DEA20E9BF22B Snapseed


LAST DAY BEFORE TRAVEL STATUS

I have been like so super productive today. Starting with work from 8-12 am and today was my last day at Telenor and as employed. The tears started falling while I was packing my desk and handing over my computer and phone and other items to my boss. I am so said at the same time that I am happy and that is just because I really loved my job here and the people. But I am more excited to do my own thing for sure. Straight after work I went to see Ako to do some measures on my body and here you see the results compared to the first time in %.

Under chest : First measure 7 % second 6%

Chest 10 –> 6

Waist 12 –> 9

Hip 13 –> 11

Biceps 6 –> 4

Triceps 22 –> 19

Scapula 16 –> 12

lower back 12–> 12

thigh 30 –>24

calves 21 –> 18

So as you can see there has been some changes and I am so happy about that! So now in the States I will add more cardio in the morning now that I have the time and I will try to eat strict during the day and whatever I want for dinner. After this I went to Emma and got a beautiful spray tan and then I have been cleaning, doing laundry and packing until now. Tomorrow morning I will start the Christmas Eve with a workout at 7 am at Crossfit Atum and then quick home to take a shower and then leave to the airport.

Now –> Bedtime!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats