Take off America | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Take off America

PC246386 PC246391 PC246396 PC246397Nu sitter jag här vid gaten och ska strax gå ombord på planet. Allt gick bra hit och jag lyckades få med alla mina väskor utan problem. Jag kommer att mellanlanda i Frankfurt och sedan vidare mot Washington DC.

Ville bra önska er alla en riktig God Jul innan jag åker. Vi hörs från andra sidan.


Just sitting outside the gate ready to board in a minute or so. Everything went well getting here with all of my bags etc and they are now checked in. I have my connection flight in Frankfurt that will take me to DC.

Just wanted to wish you guys a Merry Christmas before I leave. Talk to you from the other side.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats