Godmorgon från USA | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Godmorgon från USA

img_0761.jpg img_0769.jpg img_0772.jpg img_0766.jpg img_0768.jpg img_0767.jpg img_0771.jpg

img_0773.jpg img_0774.jpgNu är det kväll säkert hos er hemma i Sverige då det är några timmars tidsskillnad, rättare sagt 6 timmar. Jag kom fram rätt sent igår då det tog typ 1,5 timme bara att gå igenom immigration för det var en sådan jäkla kö men inga som jobbade i kassorna. helt värdelöst! Men jag kom fram till slut där Jeff och Pamela stod och väntade på mig.
Vi vaknade imorse runt 9 tiden och då blev det morgonkaffe med efterlängtat svenskt kaffe och BCAA och sedan tog vi en mysig promenad i detta fantastiska väder. Sol och varmt och så himla fint område det är. Jag älskar verkligen det här typiska Amerikanska grannområdet. Vi gick i 1,5 timme och nu är vi hemma och har ätit frukost. Idag är en sådan dag där typ allt är stängt i USA så vi får se vad vi hittar på för något.

Jag har bara varit här i en halv dag och jag känner verkligen att “this is my home”. Vill aldrig hem!


 

Well hello from the other side. Finally here and it feels wonderful. I arrived quite late yesterday since it took more than 1,5 hour to get through immigration. It was so crowded and there were like under staffed or something and the line was soon long. But now I am here and I am staying at Pamelas place with her dad and his wife. 

We started our morning by waking up around 9 am and drank our Swedish coffee and my ammoniac’s and then we went out for a 1,5 hour powerwalk with beautiful weather. It is sunny and felt really warm outside today. This neighborhood is so beautiful and so Amerikan that I love. Haven’t been here a day yet and it feels like home and I never want to leave. We just had our breakfast and are just chilling at home. Everything is closed today so I think it will be a home day today and maybe dinner out tonight.

So happy to be here!

Talk to you later

/Katti

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats