2 pass om dagen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

2 pass om dagen

PC266451

God morgon från ett soligt USA!

Sitter i köket hemma hos Pamelas pappa och dricker kaffe och skriver upp dagens träning som jag ska köra med Jeff snart, Pamela har precis åkt till jobbet. Imorgon är hon ledig så då ska jag få mysa med min bästis hela dagen. Jeff har varit ledig i ett par dagar nu så jag har hängt och tränat med med honom och jag älskar att han är precis som mig. Hetsig och vill träna precis hela tiden haha. Jag vaknade till en väldigt öm kropp, på ett bra sätt alltså. Igår körde vi 2 pass, ett vid 10.00 och ett vid 19.00. Första passet var från Comptrain och jag kommer köra det när jag är här då Jeff följer den programmeringen så vi kan träna tillsammans och sen kompletterar vi med dagens pass bara för att ha lite extra skoj och träna med Pamela.

Vi gjorde sådana sjuka GHD situps igår med medball på 6/9kg, rättare sagt 75st totalt så jag känner typ inte av min mage idag. Fruktansvärd träningsvärk! Såhär såg det ut, sjukt svårt med vikt verkligen.

Det här med 2 pass om dagen är skoj men inget vi kommer att göra varje dag för det orkar inte min kropp men vi kommer försöka att göra det oftare typ som idag. Om 40 minuter åker vi till boxen då dagens progg är sjukt lång så vi hinner med allt och sedan ska vi köra ett pass ikväll kl 19.00 med Pamela då hon slutar jobbet vid fem. Mycket träning denna vecka och till helgen ska vi fira nyår med några vänner. Just ja det har jag inte sagt, jag har ju varit här några gånger tidigare med Pamela så jag har en del vänner här att hänga med.

Nu ska jag dricka upp kaffet och min morgon BCAA och sen min frukost som är 4 st äggvitor som jag gör en omelett av sen åker vi. Yes jag följer min kost relativt bra här jag lovar 🙂


GOOD MORNING FROM A SUNNY VIRGINIA

Sitting in the kitchen drinking my morning coffee and we are soon heading to the box for our morning session and first session of the day. We are trying to do 2 sessions most of the days, not everyday since I would like die then haha. I drink coffee, amino acids and then eat 4 egg whites that I make into an omelette. Trying to keep my diet as much as I can here you know and it works well. Pamela just went to work so me and Jeff are going to workout together and I love the fact that he is exactly like me who wants to workout like all the time. Have found my wing man you know. I woke up so sore from yesterdays 2 sessions and especially in my abs/core. We did weighted GHD situps with medal (75 of them) so I could barely get up this morning. My shoulders are burnin in a good way from yesterdays second session and yeah all is good. It is soreness in a very good way. 

I am going to follow Comptrain programming while I am here since Jeff does that so that we can workout together and then we do the class as well so that we get a second session done and to workout with Pamela. It is perfect this way. So this week is a lot of training planned and nothing more than that and on Saturday we are going to celebrate New Years Eve with friends, going to be so much fun. 

Got to get ready for training, talk to you later! And make sure to follow me on Instagram to catch up with videos of the sessions, I post more often there –> cf_katten

/Katti

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats