Lite shopping | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Lite shopping

PC296507 PC296509 PC296510 PC296511 PC296512 PC296518 PC296519 PC296520 PC296521 PC296523 PC296525

Träningsfri dag = Shopping dag. 

Igår var det vila och då passade vi på att åka och shoppa lite, vi alla hade ögonen på Reebok butiken och det var nästan så att vi sprang dit när vi väl kom fram till Leesburg outlet. Innan shoppingen så stannade vi på en diner och åt lunch och jag är verkligen som en riktig turist här som blir helt överlycklig när jag ser det här typiskt Amerikanska stuket på allt.

Allt detta köpte jag på Reebok för 78 dollar! Japp, 780kr av rena rama himlen.

PC306535

Sen fick jag denna fina julklapp av Pamela och Jeff för hag har typ alltid mina pengar och kort i fickorna. Så fint och jag älskar Michael Kors.

PC306527 PC306528

Sen blev det även detta Calvin Klein set för 33 dollar.

PC306529

Köpte även 5 par jeans från American Eagle, dom har dom skönaste och snyggaste jeansen i världen så jag passa på att fylla på så jag har hemma ett tag. 200 dollar för 5 par jeans, så bra! Här är 2 av dom, de andra 3 kommer hem på lådan då jag ville ha modellen “Short” och de fann inte i butiken så då fick man beställa hem dom till samma pris.

PC306531 PC306532

Och när vi kom hem beställde jag hem dessa snygga lyftarpjucks och jag får lite rabatt på Reeboks hemsida så det blev 149 dollar. Längtar tills dom kommer hem på lådan här hos Pamela om ett par dagar. Jeff tog dom guldiga och jag de vita.

wp-1478250246668

 


SOME SHOPPING

Yesterday was rest day and that means SHOPPING DAY!

We spent the day at Leesburg Outlet and before we left there we had lunch at a diner. I act like a real tourist when I see the typical American stuff like diners etc. Camera with me everywhere haha. We all wanted to go to the outlet for the Reebok store of course so most of the shopping was there. I bought all of the things you see above for only 78 dollars! And when we got home I ordered the new lifters from Reebok.com since they don’t have these in the outlet store. Can’t wait for them to come. I have had my old lifters since I started crossfit so they are a bit old. I also made som shipping at Calvin Klein and then at American Eagle. They have the best jeans in the world according to me. 

And I also got a Christmas gift while we were there from Pamela and Jeff. A small wallet from Michael Kors that I love! I always have my money and cards all spread out in my pockets and she thought I needed a wallet which was right. 

A perfect rest day in other words. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats