3D Funktion - video - grymt pass | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

3D Funktion – video – grymt pass

P1066692

 Min kropp har känts rätt öm och smärtar något mer än vanligt på de delar där jag har skador som min fotled och axeln känns inte bra alls så jag måste lyssna på kroppen och ta det något lugnare i träningen i veckan och känna efter. Hålla mig borta på riktigt nu från övningar som påfrestar och gör ont och inte börja snatcha igen när det “känns bra” för innerst inne gör det inte det. Lite ivrig ni vet ibland.

Så idag tog jag dagens träningspass till ära och körde ett riktigt flåsigt och svettigt pass på 3D mattan med fokus ben fast egentligen jobbar hela kroppen. Jag hann knappt komma hem och träningsvärken växte. Det här är så bra träning verkligen och det är super som ett komplement till Crossfit eller tex de dagar/perioder som man känner att kroppen inte riktigt är hel eller om man har ont. Det går dessutom att göra så himla mycket olika övningar och pass på denna matta, bara låta fantasin flöda som min gjorde idag.

På videon hittar ni beskrivning på hela mitt pass. Jag kommer inte kunna gå imorgon och roligt nog så är det endast vid 3D träning som jag typ får den känslan nuförtiden. 

Efter detta körde jag intervaller på rodden och airbike med Pamela så det blev ett grymt upplägg idag. 


My body doesn’t feel 100% and I’m more pain than normal. My ankle is so sore and acing and my shoulder is back to that awful pain I had when I needed to do an MRI. So with these signs, I need to take a chill pill this week and listen to my body. So today I did a workout session just with the 3D mat and then finished of with row and airbike intervals with Pamela. 

The best part is that I can feel the soreness in my muscles already so I think I will be having difficulties waking tomorrow. The main focus was the legs but the whole body gets to workout since you move in different directions. 

You should really give 3D functional fitness a try if you haven’t before. It is a really good complement to Crossfit and to keeping the body free from pain and injuries. 

This mat is bought from Procedos and so easy to bring with you. If you don’t have one you can just draw circles on the floor just like this one.  The video shows my session from today and this is a small piece of all the stuff you can do with this mat. Just need to let your imaginations flowth 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats