Tankar och planer | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Tankar och planer


Att vara här i USA kan ingen ha missat är något jag stormtrivs med och jag vill gärna stanna. Dock är det inte så himla lätt att bara stanna i detta land och mitt visum tillåter mig vara här i 6 månader och sen kan jag ansöka om ytterligare 6 månader när jag är här då jag reser på en B2 Visa. Jag har då tänkt väldigt mycket på att jag skulle vilja plugga här i USA och då studera något som jag vill jobba med. När man går på universitet eller college här i USA brukar man alltid kunna ansöka om ett visum efter som gör att man får stanna och jobba i landet i 1 år efter studierna är klara. Det skulle passa mig. Har en vän från Crossfit Nordic som flyttade till LA i höstas för att studera till Fitness Instructor på UCLA och vi har snackat väldigt mycket och jag har i flera veckor tittat och funderat och det lutar mot att jag ansöker dit. Eller jag skicka precis in min ansökan faktiskt för att se om jag kommer in i skolan.

Jag har inte riktigt hittat någon rolig utbildning här i Virginia för att vara nära Pamela men jag ska leta vidare, dock är ju drömmen att få bo och leva i varma LA och då har jag Josefine också som kan hålla mig i handen ni vet.

Här kan ni läsa om hennes liv i LA –> http://www.josefineholmberg.com

Hela tanken med min Level 1 och plugg är att jag vill jobba med träning och det skulle vara drömmen att få göra det i ett varmt klimat. Men att leva i USA är inte så himla dreamy som det kan se ut eller tänkas. Det är tuffare än vad man tror och väldigt dyrt. Den tiden jag har varit här så har jag lärt mig systemet lite och boende och bra mat är otroligt dyrt här. Dyrare än hemma i Sverige. Inte undra på att alla är överviktiga i detta land, det är så lätt och billigt att få tag på dålig mat och dyrare med bra mat. Sen har dom ju fan ingen jäkla koll heller. Så fort det står Fat free tror dom saker är nyttigt…

Jag åker hem till Sverige om 11 dagar, det är billigare för mig att åka hem och tillbaka än att boka om min nuvarande biljett och jag har en del saker jag skulle behöva fixa hemma. Sen kommer jag tillbaka hit en sväng under Open och sen får vi se hur våren ser ut. Men jag börjar från och med att jobba med Northern Spirit mer så det kommer ni få se mer mig inblandad i 🙂

NU ska jag klä på mig och dra mig mot träningen.

Kramiz!


It is not a secret that I love being here in the States and that I have always had that dream living here. That is not so easy to make come true unless you study or in some way manage to get a Visa to stay here and that is what my thoughts have been spinning on. How can I stay and make my dream come true. The visa that I have (B2) allows me to stay in the country for 6 months and I can apply for another 6 months while I am here but not 100% that it will be accepted. So I have had thoughts of studying here a while now since that is a great way to stay for a longer time and actually be able to apply for a visa after so that I can stay 1 year and work and then we will just have to see what happens. 

I have a friend from my box in Sweden who moved to LA in September to start her Fitness Instructor Certificate at UCLA, located in Los Angeles and we have been talking a lot about this lately. She knows my dreams and I actually applied for the same school today to see if I get in. I would love to find something here in Virginia to be close to Pamela but I haven’t found any education that I would like to do and pay money for you know. And to live in LA is like a dream come true since the weather is perfect all year round. And I will have her there as well so that I can get support and so on. 

By the way, if you want to read about Josefine and her life in LA you can read here blog here –> http://www.josefineholmberg.com

My whole goal with my level 1 course and going to school here is to be able to stay and work with something that I am passionate about which is  Crossfit, health and just exercising, 

So we will see how it plans out 🙂 I am here until Jan 21st and then I travel back home to Sweden and I will come back here to Virginia for the Open again. So that is what I have plans so far in my life.

Now it’s workout time, talk to you later!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats