Lite starkare idag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Lite starkare idag


3 år sedan som sagt som jag började med Crossfit och kom in i en värld där jag slutade fokusera så mycket på spegeln och släppte min besatthet av vad jag inte får äta. Jag syftar på mina ätstörningar jag hade. Crossfit var det som ändrade hela mitt tänk och gjorde mig frisk, utan tvekan.

Mina mål, mitt syfte med träning handlar nu om en helt annan sak än då och jag vet att jag kommer leva ,mycket längre tack vare det. Det är inte friskt att straffa kroppen och låta den svälta för att sedan vända till att hetsäta och stå 5 timmar på löpbandet. Balans är den bästa egenskapen man kan bära på och den är svår att finna jag vet. Jag har svårt för det även idag men jag är väldigt nära den och jag vet vad jag ska göra för att må bra.

3 år som sagt, samma tjej och precis lika glad och lycklig utåt men idag är jag även 100% lycklig inifrån. Och dessutom med lite större biceps :)

Vad har ni för mål? Hur ska 2017 se ut för dig? Ta hand om dig, må bra och lev hälsosamt.


3 years ago that I started with Crossfit and was presented into a new world where I stopped focusing on what the mirror told me (or what I wanted it to tell me) and where I let go of my obsession and control over food. I mean it in a unhealthy way like I did before with eating disorders and Crossfit is the number one reason to that I got healthy and got out of that behavior. 

My goals and purpose with my training is totally different today from what it used to be and I know that I will live a healthier and longer life because of that change. It is not healthy to punish your body to starve itself and spend 5-6 hours on the treadmile, it is not healthy hone you weight less than you didi when you where 12 years old when you are 25! Being clothes from the kids apartment because you are so thin that nothing fits you. I have been there and I have also been on the other path as well where I eat so much that I am going to explode. 

Balans is the best thing and balans is hard to find I know that. I still have problems finding balas but I am very close and I know what to do to keep me and my body healthy. 

3 years between the pictures, same happy girl but the right picture shows a happier girl on the inside. And with bigger biceps :)

What is your goals?

 

Kommentarer

Kommentera

 1. tova

  Kul att se sån skillnad! Och att det gjort stor skillnad :)
  Hm, mitt mål är att gå ner så mycket som jag kan fram till April (ska resa då), Så ska sätta mig denna veckan och lägga upp schema och börja nästa med ”dietande” och fortsätta med min träning. Sen efter det hitta en balans med kosten, och träning, jag vill bygga muskler 😀

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Tova!
   ja det är helt otroligt och det är roligt att titta tillbaka för man blir lätt blind faktiskt när man är mitt uppe i det hela liksom. Lätt att glömma vart man började och att alla börjar vi någonstans liksom. Det låter som ett grymt mål och du har ju nu väldigt bra med tid att verkligen lyckas. Och utmärkt att du ska sätta dig ner och planera och sätta upp mål, jag gillar också att göra så för då ger man verkligen allt och har det svart på vitt liksom vad man behöver göra och hur lång tid man har. Precis som i ett projekt i ett arbete hehe. All lycka till dig, jag hejar på dig! Keep me posted. Kram

Annons
stats