Nyttig energi på 10 min | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Nyttig energi på 10 min


Dessa gjorde jag på 10 minute r(dom är godare än vad de ser ut) och jag fick inspiration från min vän Kaitlynne första gången jag gjorde dessa. Du kan vara hur kreativ som helst med innehållet men det här är perfekt att ha som mellanmål och med sig till träningen och äta efter då de innehåller bra med energi och snabba kolhydrater som du behöver efter ett hårt pass. Du kan även äta dessa innan och bara när du vill hihi.

10 st mjuka kakor

2 bananer (mosa)

1 stor matsked jordnötssmör

Havregryn (jag körde 1 cup vilket är typ 1,5 dl eller ngt)

Blanda ihop allt och rulla till bollar och platta ut på bakplåtspapper. Lägg på lite bär och in i ugnen på typ 175g i ca 6-8 minuter


HEALTHY SNACK IN 10 MIN

I did these today and I promise they taste way much better then what the actually look 🙂 It took me 10 min and this a perfect healthy snack to take with you to training so that you can eat after or before if you want since it has a lot of energy and quick carbs. Exactly what you need after a workout. Or just eat them as a snack 🙂

10 cookies (they are soft not hard)

2 banana (mash them)

1 big tablespoon peanut butter

1 cup oats

Mix and roll into balls and then flatten them out on a baking paper. Put some berries on and in the oven for about 6-8 minutes in 175 degrees celsius. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats