Hem till Sverige | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Hem till Sverige


Då gick 4 veckor svinfort och det är dags att flyga hem till Sverige, Det jag ser minst fram emot är flygresan då jag har rätt ont och känner mig nere av min axel. Hoppas på att få lite sömn på flyget. Klockan är snart 14.00 här och jag flyger kl 22.00 så då ligger ni hemma och sover.

Idag hänger jag och Pamela bara hemma och packar och myser oh sen åker vi runt 19.30 till flygplatsen. Känns trist att åka hem men jag kommer komma tillbaka snart och då är det förhoppningsvis lite bättre väder och Pamela o Jeff har då också hunnit skaffa eget boende.

Vi hörs från svensk mark.


Bye America!

4 weeks passed by so fast and tonight I am flying back home to Sweden. I am not looking forward to the flight with this shoulder pain that is killing me. Hope to get some sleep at least on the flight which takes off at 10 pm. 

Today me and Pamela are just chilling at home and packing and we will leave around 7.30 pm for the airport. Don’t want to travel home but I will be back soon and hopefully it is a bit warmer when I come back and they will have their on apartment as well. 

Talk to you from Sweden.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats