Back at Nordic | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Back at Nordic

Att man kan kliva in på ett gym och bemötas av att folk har saknat en. Det betyder så mycket och får mig att verkligen känna mig hemma och omtyckt på Nordic och det betyder något otroligt för mig för att göra träningen mer rolig och efterlängtad. Att vilja gå dit och verkligen längta dit. Kramar möttes jag av idag av alla, åh så kul det är att komma hem till detta. Nu blev jag genast pepp.

Imorgon ska jag träna på Crossfit Atum tillsammans med min busiga Jennifer. Det längtar jag också till!

Hemkommen med ett par ljuvliga läppar. Alltså jag var verkligen supernöjd med dom jag gjorde innan hos Tina och vill egentligen inte göra någon annanstans men vill ju självklart göra behandlingarna hos min mamma om de erbjuds för jag tycker hon är bäst och ja det är min mor liksom och jag är även nöjd med läpparna som Aieh gjorde på mig idag. Åh vad hon lyckades jämna ut dom  och ge läpparna en sådan där slät yta. Mina läppar är extremt ojämna naturligt. Hon typ sprutade pyttepytte lite hela tiden och verkligen tog sin tid stackare. Ni ska få se bilder imorgon som jag ska lägga upp. Kika även på min Insta story nu så ser ni lite 🙂 –> cf_katten heter jag där.

En annan sak som jag är glad över att vara hemma till är min kost! Det har varit svårt att hålla det i USA då tillgång till kök och att åka iväg och handla mat inte har varit som jag har det hemma. Open är om några veckor och jag vill känna mig i bra form till det. Nu får Ako jobba med mig igen hehe.

Lurren idag, MUMS!


Imorgon är det dags för att fixa mina bryn, träna och hänga på Atum. Taggad! Hoppas ni haft en bra start på veckan.


 

The best feeling ever is when you take a step in at you local gym and get that welcoming that i got today at Crossfit Nordic. The fact that I have been missed makes me feel so at home and beloved at this place and that feeling is wonderful. Really what I love about the crossfit community. Today was a hug day for sure when I was back at Nordic and I have really missed this place. There is nothing like you home box. Nothing! And this makes training more fun and that you really want to go there often. Win win!

Tomorrow I am doing a session at Crossfit Atum with my friend Jennifer, have missed that freak a lot 🙂

Just got home from my mothers salong where I did fillers on my lips. I have done them a few times before at another place and was really satisfied with the results before but I have to say that this time with Aieh I am even more satisfied if that is even possible. She is one of the first people who rally managed to smoothen my lips and make them really even since my natural lips are so uneven. I will show you pics tomorrow.

Another thing that I have missed and am happy to be home about is my food. Back to my meal plans and nutrition to get in that great shape for Open. It has been hard to follow my diet in the States, it worked like the first week but then it got out of hand. Couldn’t do groceries when I needed and cook food etc like I do at home. So back to working with Ako again with my meal plans. 

So my lunch was strict and Yummy!!

Tomorrow I am doing my brows and after that a session with Jennifer. Can’t wait. Hope you all have a great start on the new week! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats