Ny vecka hemma | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Ny vecka hemma

Nu har jag äntligen vaknat till liv efter resan hem. Jag la mig och sov kl 17.00 igår fram till 7.00 idag, haha längsta sömnen jag fått på länge men det hjälper mig att komma ur den där jetlag rätt fort och ställa om tiden. Imorse var jag och träffa en ny sjukgymnast på Läkarhuset i Odenplan som jag ska gå till 2 gånger i veckan och jobba med rörligheten på foten. 45 grader mor 18 grader i vinkel mellan mina fotleder imorse, KAOS! Vi ska även jobba med axeln men prio ett detta möte var foten.

Min vecka är fullspäckad med behandlingar så denna vecka kommer mycket skönhetsuppdateringar från mig. Jag ska fylla på mina läppar med fillers idag och faktiskt göra det hos en ny tjej som har börjat jobba på mina mammas salong! Äntligen har hon tagit in sådana behandlingar. Mer om det kommer 🙂 Imorgon ska jag äntligen göra 3D bryn och onsdag ska jag till frissan och sen fixa mina fransar efter och på torsdag är det FÖRSTA INSPELNING på Idag om ett År.

Men först ska jag till Nordic nu och träna, jäklar vad jag har saknat detta ställe.

img_0224


Finally I feel alive after the long trip back home. I slept from 5 pm until 7 am this morning haha, never had that long sleep before but it was exactly what I needed to handle this jetlag and adapt to the time difference. This morning a met a new physiotherapist for my foot and I am going to see him twice a week now to work on my ankle mobility which sucks right now. We also took a look at my shoulder but the first session was just about my foot since that is my main issue right now.

This week is all full with stuff, most beauty stuff actually. Today I am doing fillers on my lips again but this time with a  new girl that has start working at my mothers beauty salong, YAY FINALLY! Tomorrow I am doing 3D brows (microblading), on Wednesday I having my hair and lashes done and on Thursday it is the first recording day in the Studio for the show I am going to be in. Can’t wait!

But first I am taking my ass down to Crossfit Nordic for a training session, I have missed that place so much!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats