Då blir det operation | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Då blir det operation

Nästa fredag den 3 februari är det bokat för operation. Jag var på Södermalms ortopedi imorse och fick träffa min läkare (har varit där 1 gång innan om axeln) och då min axel blivit ännu värre så krävs det en operation. Jag lider av en inklämning på framsidan av höger axel som har gått så långt att jag knappt kan lyfta armen alls nu. De kommer att gå in med 3 hål och göra skapa plats i den trånga ytan så att det inte kläms in och gör ont mer. Själva operationen sker med lokal bedövning och jag får sitta upp och axeln kommer göra ont och ska inte belastas alls första veckan

Jag är riktigt glad faktiskt för nu har jag liksom fått ett besked och en action plan. Det känns bra, det värsta som finns är att gå runt med smärta och vara ovetande om vad som är fel och hur man ska få bukt med det. Jag har varit riktig olycklig senaste över just detta.

Tackar gudarna för svensk sjukvård! Det här skulle aldrig gå så snabbt och smidigt och så billigt i USA. Jag betalar NOLL kronor för detta.

Jag och skador och operationer börjar bli en vana nuförtiden hehe


SURGERY FOR MY SHOULDER

Next Friday (the 3rd) I will have surgery done on my right shoulder. The one that has been in so much pain lately. I met my orthopedist today and the only thing that will help ,my impingement as it is so bad is surgery and I feel actually really good. The worst thing I know is going with pain and don’t know why or what is wrong or what to do. Now I finally know and have some answers and a action plan to get it fixed. The surgery is simple and I will have pain like for a week or so. 

Thank God for Swedish medical care, everything goes so fast and I payed zero for this 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej Katti!
    Jag har nu gått i ca 7 månader med vad de flesta sagt är överbelastning. Jag har både molvärk och huggsmärtor i vänster skuldra samt vänster “ryggfil’e” och jag har fått olika domar från olika sjukgymnaster och inget verkar funka! har nästan helt gett upp min styrketräning då i princip allt jag gör, gör ont. Har du nåt tips på personer/ställen som är grymma på sånt här? jag har ju inte råkat ut för en skada direkt utan det är något som har uppkommit efter ett tag antagligen pga snett bäcken…Vill så gärna komma tillbaka till träningen igen!

  2. erik jansson

    Dags att se över din träning, den volymen som du “reppar” sönder din kropp med, inte konstigt att skadorna kommer som ett brev på posten, hur mkt jobbar du med rörlighet? hur periodiserar du din träning?

Annons
stats