Gårdagens träning - Testa! | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Gårdagens träning – Testa!God morgon!

Igår var jag på Crossfit Atum och tränade med Jennifer, behövde verkligen få träna med en positiv och energisk själ som henne för att känna mig lite extra pepp. Träna ensam känns inte bra just nu och jag känner inte att jag kan delta på passen på Nordic denna vecka med tanke på min axel. Jag gillar att träna med andra, jag är ingen ensamvarg. Så vi körde ett pass som vi båda kunde köra så vi startade med lite lyft. Bygga ett tungt komplex av 1 squat clean + 1 hang squat clean + 1 frontböj och jag nöjde mig gott med ett snyggt lyft på 60kg. Jag är väldigt noggrann med att lyften måste se teknisk bra ut annars räknas dom inte och jag går inte tyngre om jag vet att formen kommer bli kaos. Det har jag lärt mig från Nordic då vi är super noggranna med det.

Sen avslutade vi med en riktig BURNER och det brann verkligen i lungorna efter första varvet.

3 min amrap – 21 deadlift 47,5kg + 21 burpees över roddmaskinen + Ro för kalorier resterande tid som blir kvar. 

Vila 3 min

3 min amrap – 18 deadlift 61kg + 18 burpees över roddmaskinen + Ro för kalorier resterande tid som blir kvar. 

Vila 3 min

3 min amrap – 15 deadlift 70kg + 15 burpees över roddmaskinen + Ro för kalorier resterande tid som blir kvar. 

Vila 3 min

3 min amrap – 12 deadlift 83kg + 12 burpees över roddmaskinen + Ro för kalorier resterande tid som blir kvar. 

My god! Jag fick typ 15/16/17 och 19 kalorier på rodden. Mitt största problem var att hoppa över roddmaskinen, har fortfarande lite problem med hopp med foten.

Här ser ni mitt tunga lyft samt en del av passet.


YESTERDAYS SESSION – TRY IT OUT!

Good morning! I did my workout yesterday with Jennifer at Crossfit Atum which is a box that I visit now and then. It is very close to Nordic and where I live and I have a few friends that workout there and one of them is Jennifer. A young talent in Sweden by the way. I really need som positive and energetic spirit right now and she gives me that so it is so nice to workout with her. I feel that I can’t participate in the session at Nordic this week due to my shoulder and that brings me down a bit and I really don’t like to workout on my own. I need people around me 🙂 So yesterday we did a session that suited us both so we started with some lifting and finished of with the burner conditioning from Competitors training. 

Part 1  – Built a heavy complex of 1 squat clean + 1 hang squat clean + 1 front squat and I felt really satisfied with 60kg. That was heavy enough for me to keep my form which is something that we are really strict with at Nordic. The lift need to be technical beautiful otherwise you are not allowed to increase and I think that is really important. I want them to be beautiful reps. 

Part 2 – BURNER!

AMRAP 3:
21 Deadlifts (155/105#)
21 Over-the-Erg Burpees 
Max Cal Row in time remaining
Rest 3:00
AMRAP 3:
18 Deadlifts (185/135#)
18 Over-the-Erg Burpees
Max Cal Row in time remaining
Rest 3:00
AMRAP 3:
15 Deadlifts (225/155#)
15 Over-the-Erg Burpees 
Max Cal Row in time remaining
Rest 3:00
AMRAP 3:
12 Deadlifts (275/185#) 
12 Over-the-Erg Burpees
Max Cal Row in time remaining

I think I got like 15/16/17 and 19 calories on each. 

Try it out, it was fun haha. On the video you see my complex lift and a part of the workout. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats