Flawless Skin | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Flawless Skin

Vi fortsätter väl i temat skönhet nu när jag ändå är igång då hehe. Denna vecka har verkligen handlat om behandlingar. Igår så gjorde jag hela 4 behandlingar på en och samma dag. Jag var hos Tina och fyllde på med botox i pannan och brynen, sen hade jag tid hos frissan efter det, sen åkte jag till min franstjej i Ektorp och fixade fransarna och på morgonen fick jag en skön Clinic Care behandling av min mamma. Det som hjälp min hy så himla bra.

Alltså kolla lystern som kommer bara genom att ha en peeling på i några minuter. Vilken skillnad!


Jag gör behandlingar lite då och då men jag är väldigt noggrann med att använda produkterna hemma för rengöring, ansiktstvatten, serum och kräm morgon och kväll. Jäklar vilken skillnad det är på min hy idag jämför med i våras när jag började med detta. Det gör skillnad man måste bara ge det tid och ta hand om huden och använda rätt produkter för ens hudtyp.

P5212043

Såhär såg det ut då.

P5222098

Lite fräschare idag…


Vill ni boka tid hos min grymma mamma så är behandlingen jag gör HÄR och ni får 20% rabatt av mig på denna eller en valfri ansiktsbehandling genom att ange mitt namn vid bokning eller på plats. Våga unna er detta, ni anar inte hur avkopplade och fräsch man känner sig efter.

GILLA GÄRNA OSS PÅ FACEBOOK OCKSÅ FÖR ERBJUDANDEN –> https://www.facebook.com/www.adelihudvard.se/

Kärlek!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katti Houshmandfar

   Hej Anna,

   Rengöring kostar 300kr
   Toner 389kr
   Essense och serum 695kr/st
   Dom är jäääääättedryga. Jag hade mitt första kitt i typ 5 månader

   Ha en fin dag!
   mvh
   Katti

Annons
stats