Idag om ett år - nu börjar målet | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Idag om ett år – nu börjar målet

Herregud vilken rolig dag det var igår med första inspelningen i studion för programmet “Idag om ett År” som jag ska vara med i och från och med idag så börjar resan och jobbet mot att nå mitt mål. Jag har ännu inte avslöjat för er om mitt mål, jag gjorde det på LIVE sändning igår på Instagram men här kommer mitt mål, hål i hatten nu.

Jag vill (ska) kvala till SM i tyngdlyftning!

Herregud vilket jävla mål jag har satt men jag vill vill vill så gärna ta mig dit och jag ska kämpa så himla hårt för att lyckas. Det har känts lite jobbigt med tanke på min axel och jag var nära på att faktiskt tacka nej till programmet men sen så bad tog jag tag i mig själv och bestämde mig för att jag ska för tusan klara detta. Om jag har klarat mig igenom allt skit som jag gjort under detta år så ska denna axel inte få stoppa mig och jag ska som sagt få mitt problem löst med en operation nästa Fredag. Mitt största problem och något som jag måste verkligen tänka på är att jag får inte avslöja hur det går för mig. Eller jag får berätta liksom hur det går men jag får inte avslöja om jag har nått målet eller ej så det gäller att bita sig själv i tungan lite när det gäller mina sociala medier. Jag älskar ju att dela med mig av precis allt till er men här måste jag hålla igen hehe.

Jag kommer att ta hjälp med min träning och upplägg men först måste jag få ordning på axeln och operera den.

Så nu vill jag fråga er, vad tror ni? Tror ni att jag kommer att klara det? Behöver all er stöttning verkligen i detta. Love you guys! Det här ska bli så roligt!


 

ONE YEAR FROM TODAY – JOURNEY TOWARDS MY GOAL

Wow what a fun day it was yesterday at the studio recording for the show I am in called “One year from today” or something when you translate 🙂 And today my journey toward the goal I have begins. I really have to work hard. Haven’t told you yet what my goal is but I did it yesterday on Instagram during the LIVE sending I had. By the way that is so much fin, have you seen it on instagram that you can send live? You want to know what my goal is for the show? Here it comes

I want to (going to) qualify for the Swedish championship in weightlifting!

Yeah I know it is a really high and hard goal I have set for myself but this is something that I really really want and it would mean the whole world to me if I succeeded. I am going to work hard for it. I have to be honest I was a bit worried and almost wanted to back out from the show since I have so much pain in my shoulder. But then I just told myself that I can to this. If I have survived and gone through everything that I have this year with the injuries and accident, I can DO THIS! Nothing is going to stop me. 

But first I am going to get my shoulder fixed and then the hard work begins and I am going to get professional help to plan my training toward this goal.

I really need your support on this, do you think I can do this?

Love you guys!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. JOSEFIN

  Väldigt roligt mål!! Men om du kvalar kommer det står på svensk tyngdlyftnings hemsida? Det känns konstigt att det ska hållas hemligt i ett år? Vill du kvala i år eller nästa år? 🙂 lycka till iaf

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Josefin,

   ja det känns riktigt skoj och jag hoppas jag har en chans hehe. Ja du har rätt det kommer det att göra men sånt kan man inte styra. Mer att jag inte får skrika ut och avslöja resultaten 🙂

   Kram på dig!

 2. Emelie

  Herregud ja! 😀 Jag har tittat in både här och på din Insta sedan ett par månader tillbaka och något jag tycker du verkar ha är ett jävla anamma. Beundransvärt! Tycker du är skitcool som kämpat så hårt för att komma dit du är idag. Klart att du fixar detta!

 3. Tova

  Klart du kommer klara det! Har följt dej sen din olycka och du har verkligen kämpat dig igenom och lyckats med något som jag inte tro många hade klarat
  Jag själv ska försöka komma igång och blir mer strikt för att gå ner de dära 15 extra kilona för att sedan/under tiden få massa muskler
  Du peppar mig och förhoppningsvis kan jag peppa dig, lycka till!

Annons
stats