Vad händer framöver | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Vad händer framöver

Nu har jag landat i att vara hemma på svensk mark igen och jag har haft fullt upp denna vecka med att ta hand om mig själv, planera och ta igen det som dykt upp medan jag har varit borta. Vad händer i mitt liv härnäst? Vad ska jag göra egentligen?

Nyhet 1 – Från och med 1 februari så kommer jag ta över ansvaret för Instagram och ambassadörer för Northernspirit så det är mig ni ska fjäska för framöver hehe.

Nyhet 2 – Jag ska jobba på 80% åt Telenor under februari månad då de har lite väl mycket att göra just nu och frågat mig om hjälp och då jag är kunnig och behöver ej någon upplärning så är det jättebra för dom och jag känner att det ska bli roligt då det bara är 4 veckor.

Nyhet 3 – Jag ska utbilda mig till kostrådgivare i April via Safe Education.

Övriga Planer  – Plugga 2 kurser på distans för att kunna komma in på UCLA och deras Fitness Instructor program som börjar i Sept. Kommer jag in så flyttar jag till LA efter sommaren. Åka till USA igen men jag kan inte riktigt spika när då jag måste vara hemma i Sverige och tävla på kvaltävlingarna i tyngdlyftning för att kunna kvala till SM.

By the way, har ni sett våra nyheter på shoppen? En av dom är något jag varit väldigt angelägen om att Northernspirit ska producera vilket dom har gjort nu. Nämligen CROP TANKS 🙂 Nu slipper jag klippa alla mina linnen haha. Ni får 10% rabatt genom att ange “Katti10” –> www.shopnorthernspirit.com


WHAT HAPPENS NOW?

So I have finally got every thing in place and settled down after my stay in the US and started planning the coming weeks/months in my life. What am I going to do now?

News nr 1 – As from 1st of Feb I am taking over and am in charge of Northernspirits Instagram account and all of the ambassadors. So it is me you have to send those extra dollars if you want us to sponsor you haha, no just kidding. I am really excited to be a bigger part of NS. 

News nr 2 – As from Monday I am going back to Telenor where I worked before consulting on 80% for 4 weeks. I know, I quit for a reason but they are really in a mess with a lot of stuff to do and need help and I am happy to help them. 

News nr 3 – I am educating myself to be a nutrition advisor in April. I will have my diploma by June. 

Other Plans – As I want to apply for UCLA and the Fitness Instructor education in Los Angeles I have to take 2 courses here in Sweden that I will do during the spring to be able to apply. If I get in, I will move to LA in Sept. YAY! 

By the way, the Crop tanks are finally here and I am really excited about the since I always cut my tanks. I love crop tanks! If you use code “Katti10” you will get 10% off your whole purchase. So go check them out! –> www.shopnorthernspirit.com

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats