Brun utan sol tips | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Brun utan sol tips

För ett tag sedan så hittade jag Emma som gör spraytan på Instagram. Alltså hon gör inte instagram spraytan utan jag hittade henne på Insta haha, ja ni fattar 🙂 Och den spraytan är bland de bästa jag har gjort och sist jag var hos henne så köpte jag med en mousse för att göra brun utan sol hemma. Jag minns att hon sa att denna mousse är exakt samma färg och effekt som själva spraytan hon gjorde och jag tänkte bara “Jaja”

Häromdagen testade jag denna och jag säger bara OMG!


Det var helt sant! Så ville bara tipsa er som letar efter en bra spraytan som ger riktig fin färg (inge orange/gult) och som sitter bra och är enkel att applicera. Den jag har är en rätt mörk ton och heter Morrocan. Det är även denna färg jag kör när jag sprayar mig hos henne.

Du får en mjuk och fin handske som du applicerar med och du behöver inte vara super noggrann och oroa dig för fläckar, du kommer märka hur den bara så enkelt appliceras och sprids ut på huden. Så fin färg!


NI hittar den HÄR

Bajsbrun efter min spraytan eller vad? 


 TIP ON A GREAT SELF TANNER

I recently bought a self tanner mousse from Emma who I go to for a spraytan now and then and this is the best bronzer I have ever tried. It is exactly the same color and effect as the real spraytan and really easy to apply! I didn’t believe that it was going to be that similar to the spraytan even though Emma told me it would. You always think that it is a “sales” talk but it was really true. 

You can find it HERE

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats